swiete słowajunkers pisze:![]()
musiałbyś zmienić na kąt jak u Wiśni lub Młodego ale wtedy nie wyglądałoby to już tak kozacko
no właśnieWiktor pisze:To Sajgon z ekipy z trojmiasta
no gdzie Roger to taka krszyna jak ja tylko że wyższyWiktor pisze:troche do rogera podobny jest
najważniejsze że każdy wie o co lata i prawie każdy jest zadowolony i prawie nikt ni marudzi300 pisze:No dyskusja na temat zawieszeń mnie powala...
Ująłeś całe sednomały pisze:najważniejsze że każdy wie o co lata i prawie każdy jest zadowolony i prawie nikt ni marudzi300 pisze:No dyskusja na temat zawieszeń mnie powala...
O która pytasz? O tą która jeździ czy o tą w budowie?300 pisze:Prawie robi wielką różnicę...Sulkyrider pisze:Ująłeś całe sednomały pisze:najważniejsze że każdy wie o co lata i prawie każdy jest zadowolony i prawie nikt ni marudzi300 pisze:No dyskusja na temat zawieszeń mnie powala...
A jak tam Twoja trajka w odwrotną mańkę Sulky...?? Hmmm...??
ja swoja niezarejstrowana i nieubezpieczona obsmigalem dwa sezony.300 pisze:Pytam o tę zarejestrowaną i ubezpieczoną, którą pojechałeś gdziekolwiek...
Co do dup, ten temat mamy opanowany, ale tylko pod warunkiem, że jesteśmy w swoim męskim gronie.....Luksky pisze:Cwajkersi to dość specyficzna drużyna. Potrafia wypic tyle co pułk wojska, połozyc na łapę wszystkich, podpuścic do skoków przez ognisko, strzelać do ruchomych celów o 23 w nocy, i tylko dup nie potrafia rwać
offtopy są też po to żeby moderatorzy mieli cos do roboty a nie brali kasę300 pisze:No właśnie to śmiałem zauważyć wcześniej...Wiktor pisze:......
dajcie spokoj chlopaki glupim rozmowom
Czyli zwróciłem uwagę na offtop jaki powstał...
Tym czasem powstała z tego dyskusja kto ma dłuższego i dlaczego odpowiednio większy samochód kupił.300 pisze: No dyskusja na temat zawieszeń mnie powala...Wszystkim wolno offtopować tylko nie mi...??300 pisze: A jak tam Twoja trajka w odwrotną mańkę Sulky...?? Hmmm...??
Chciałem się tylko dowiedzieć jak tam postępy, a tu masz babo placek...
SHL Chyba mialo wachacz pchany? Tak jak mz trophy....300 pisze: SHL itp
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość