Trajka

Od tego należy zacząć, kilka słów o sobie..
mercedestrajk6060
Kontakt:

Re: Trajka

Post autor: mercedestrajk6060 »

mów mi więcej a może mnie przekonasz zabiłeś mi klina niebędę mógł spokojnie spać dzięki ....../....
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Post autor: yunkers »

:D nie żebym Cię chciał zniechęcać, ale felgi do chromu to nie jest prosta sprawa, mało że twoje będą spawane to już mają wspawany środek który najtrudniej wypolerować, normalnie robi się to zanim środek z obręczą pospawane zostają. Masz fajne szerokie gumy i fele u nas w kraju ciężko będzie znaleźć, pozostaje import a tu chyba tylko pośrednio przez Niemcownię albo Stany. Sam kupiłem Mangelsy Modular 10x15 w chromie, ale mi się pozmieniało i chyba je sprzedam, na MotoShow w Sosnowcu było sporo czoperów z malowanymi kołami i muszę przyznać że ludzie mieli świetne pomysły na ich malowanie (szerokie ranty), najładniejsze było z ruletką i chyba Custom ma zdjęcie.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
Wiktor
Kontakt:

Post autor: Wiktor »

junkers na jaki rozstaw te mangelsy??
idą zmiany
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Kontakt:

Rozstaw garbusowy 4x130
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
mercedestrajk6060
Kontakt:

Junkers siedzę imyślę co zrobić z felgami :D
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Kontakt:

Ja mam zamiar zrobić tak, poszerzę 15 calowe stalówki do 11 cali, wytnę stare środki i wspawam nowe co by do przedniego koła pasowały i pójdą w lakier taki jak cała trajka, a potem się zobaczy :D
mercedestrajk6060
Kontakt:

Junkers może masz i rację z tym proszkowym lakierem ale ja dezyzję podejmę po świetach zdobyłem namiary na jeden nowo otwarty zakład koło Wrocławia .A środki wfelgach mam tylko heftniente lekko tak że wkażdej chwili moge oderwać i pomyślę jak przymocować na śruby postawię koło na stole i będę myśłał a tu zprzodu gdzie jest spaw morze jakiś ring ozdobny i bedę wiedział co ma kosztować ....
Awatar użytkownika
Wiktor
Kontakt:

Post autor: Wiktor »

junkers daj na priva foto i cene
idą zmiany
Awatar użytkownika
Argus
Kontakt:

Post autor: Argus »