Witam forumowiczów
-
- Kontakt:
Re: Witam forumowiczów
najlepiej wymiana na trapez lub ok,2500pln zapraszam do negocjacji tel.601558947 darek
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Gdybym kiedyś budował w takim stylu uznałbym że to okazja
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
Za co ty chcesz 2500?????????????Longer pisze:najlepiej wymiana na trapez lub ok,2500pln zapraszam do negocjacji tel.601558947 darek
-
- Kontakt:
a jak myślisz ,chyba nie za karoserie.jak drogo to spróbuj sam zobaczymy na koniec ile podliczyszDevil pisze:Za co ty chcesz 2500?????????????Longer pisze:najlepiej wymiana na trapez lub ok,2500pln zapraszam do negocjacji tel.601558947 darek
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Chłopaki za ile nabyliście Wasze plastikowe karosy ? Piszcie bo temat mnie zaciekawił.
Omne Trinum Perfectum.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Custom, nie możesz produkować wszystkiego lepiej i taniej. Zostaw jakąś niszę dla innychcustom pisze:Chłopaki za ile nabyliście Wasze plastikowe karosy ? Piszcie bo temat mnie zaciekawił.

Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
są zdjęcia dwóch wyrobów co kupił,,devil'' taniejKarramba pisze:devil kupił i to taniej wyszło
-
- Kontakt:
Takie jak ja mam po 600 stowek ile chcesz 30 sztuk bedzie taniej?
-
- Kontakt:
Za 2 kola to moge miec kompletna od RF1 Rewaco
Niestety takie sa normalne ceny za włukno szklane i zywice
Niestety takie sa normalne ceny za włukno szklane i zywice
-
- Kontakt:
Wczoraj kupilem dwa blotniki oczywiscie Rewaco z kompletem lamp po 3 na jeden blotnik i z uchwytami mocujacymi blotniki .
No i tu tez dziwne bo dalem az 400 zł
No i tu tez dziwne bo dalem az 400 zł
-
- Kontakt:
mówimy o innych rzeczach ,twoja skorupka jest prosta ja mówię o przyczepie forma składa się z 7 elementów wez to wyklep i posklejaj ja forme udostępnie ,zobacze ile czasu zajmie twoja praca i ile materiału zużyjeszDevil pisze:Takie jak ja mam po 600 stowek ile chcesz 30 sztuk bedzie taniej?
-
- Kontakt:
Dlategp pytalem czy to cena za skorupe bo znam takich co za taka jak ja mam chcieli po 3 kolaLonger pisze:mówimy o innych rzeczach ,twoja skorupka jest prosta ja mówię o przyczepie forma składa się z 7 elementów wez to wyklep i posklejaj ja forme udostępnie ,zobacze ile czasu zajmie twoja praca i ile materiału zużyjeszDevil pisze:Takie jak ja mam po 600 stowek ile chcesz 30 sztuk bedzie taniej?
- custom
- Member
- Kontakt:
Sulk , ani mi w głowie robić wszystko, powiem więcej ograniczę się do kilku rzeczy bo inaczej nie zrobię niczego.Sulkyrider pisze:Custom, nie możesz produkować wszystkiego lepiej i taniej. Zostaw jakąś niszę dla innychcustom pisze:Chłopaki za ile nabyliście Wasze plastikowe karosy ? Piszcie bo temat mnie zaciekawił.
Temat ,mnie zaciekawił bo w zeszłym roku kupiłem jedną skorupę za 3000 zł i widzę że przepłaciłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
Custom zerknij na moją skorupkę jest identyczna tylko tylne światła ma inne,jak montowany jest ten zbiornik na skorupe ?custom pisze:Sulk , ani mi w głowie robić wszystko, powiem więcej ograniczę się do kilku rzeczy bo inaczej nie zrobię niczego.Sulkyrider pisze:Custom, nie możesz produkować wszystkiego lepiej i taniej. Zostaw jakąś niszę dla innychcustom pisze:Chłopaki za ile nabyliście Wasze plastikowe karosy ? Piszcie bo temat mnie zaciekawił.
Temat ,mnie zaciekawił bo w zeszłym roku kupiłem jedną skorupę za 3000 zł i widzę że przepłaciłem.
- custom
- Member
- Kontakt:
Jeszcze nie wiem , na razie leży w magazynie . Jesienią zacznę to przymierzać . Miałem gdzieś fotki jeżdżącej traji na tym zestawie. Jak znajdę to wkleję .Longer pisze:Custom zerknij na moją skorupkę jest identyczna tylko tylne światła ma inne,jak montowany jest ten zbiornik na skorupe ?custom pisze:Sulk , ani mi w głowie robić wszystko, powiem więcej ograniczę się do kilku rzeczy bo inaczej nie zrobię niczego.Sulkyrider pisze:Custom, nie możesz produkować wszystkiego lepiej i taniej. Zostaw jakąś niszę dla innychcustom pisze:Chłopaki za ile nabyliście Wasze plastikowe karosy ? Piszcie bo temat mnie zaciekawił.
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
Dewil ,jak masz dojście to zapytaj o atrape zbiornika rewaco tylko w tym kolorze co mój jaka cena będę wdzięcznyDevil pisze:Dlategp pytalem czy to cena za skorupe bo znam takich co za taka jak ja mam chcieli po 3 kolaLonger pisze:mówimy o innych rzeczach ,twoja skorupka jest prosta ja mówię o przyczepie forma składa się z 7 elementów wez to wyklep i posklejaj ja forme udostępnie ,zobacze ile czasu zajmie twoja praca i ile materiału zużyjeszDevil pisze:Takie jak ja mam po 600 stowek ile chcesz 30 sztuk bedzie taniej?
-
- Kontakt:
Mam atrape nie potrzebna ale kolor niebieski zelkotu i mam jeszcze kubki od zegarow
- ŚCIGANY
- Krótki opis: szczery do bólu , wesołek , imprezowicz.
- Kontakt:
Devil zapodaj fotki ok
-
- Kontakt:
Wedle zyczenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
- Cicholc
- Kontakt:
-
- Kontakt:
renegat28 pisze:do sciagania pokarmumały pisze:ten 4 obrazek to jakaś pompka do piersi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Automatycznie się wyłącza po ściągnięciu 20l mleka

zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
-
- Kontakt:
ile za ten zestaw cenisz ,czy zbiornik będzie pasował do mojej skorupki? ps.czy któryś z Kolegów ma namiary na kol.Jarka,foto Jego pojazdu jest w galerii,,trajki z garbusa''takiego zawiasu szukam
-
- Kontakt:
dł.150,szer.98, szer,między kołami50,gł45 + - 5cm pod pokrywą.ocztwiście wym.w cmKarramba pisze:my mówimy o skorupce na trike a nie przyczepkę , a przyczepka fajna a jakie ma wymiary w środku??
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Longer pisze:dł.150,szer.98, szer,między kołami50,gł45 + - 5cm pod pokrywą.ocztwiście wym.w cmKarramba pisze:my mówimy o skorupce na trike a nie przyczepkę , a przyczepka fajna a jakie ma wymiary w środku??
powiedz gdzie i za ile przytuliłeś ta skorupę ??
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!