Ładne postępy widzę ,nie ma co gadać .Jak tak dalej pójdzie to wyjedziemy razem
Ciekawi mnie ile daliście za zawias przedni bo ceny są bardzo rozbieżne ?
Rama piękna - praca wre jak w ruskim kołchozie
ale zawsze jest jakieś ale... sprawdżcie panowie skok przedniego koła
na wachaczu , czy nie będzie dobijać o końcówkę widelca
bo tak wygląda ze zdjęcia
custom pisze:Ładne postępy widzę ,nie ma co gadać .Jak tak dalej pójdzie to wyjedziemy razem
co do zawiasu to blacha 22 milimetry,palnik,szlifierka,rury 45 ścianka 5,amortyzatory kolo 100 zł i troszkę tak drogo nie wyjdzie.widzialem kiedys na allegro koleszka sobie życzyl 2,6 tys za cos takiego to rozbój w bialy dzień hihih.
Argus pisze:Rama piękna - praca wre jak w ruskim kołchozie
ale zawsze jest jakieś ale... sprawdżcie panowie skok przedniego koła
na wachaczu , czy nie będzie dobijać o końcówkę widelca
bo tak wygląda ze zdjęcia
mamy nadzieje ze będzie ok:) a jak coś to jeszcze można troszkę lagi skrócić
custom pisze:Ładne postępy widzę ,nie ma co gadać .Jak tak dalej pójdzie to wyjedziemy razem
co do zawiasu to blacha 22 milimetry,palnik,szlifierka,rury 45 ścianka 5,amortyzatory kolo 100 zł i troszkę tak drogo nie wyjdzie.widzialem kiedys na allegro koleszka sobie życzyl 2,6 tys za cos takiego to rozbój w bialy dzień hihih.
Też z nim gadałem , to się szczycił że ma najtaniej na allegro twierdząc że schodzą mu jak świeże bułeczki. (Wyobraźnia)
Dajcie namiar na takie amory bo mój sprzedawca chce 145 zł z przesyłką.
Też z nim gadałem , to się szczycił że ma najtaniej na allegro twierdząc że schodzą mu jak świeże bułeczki. (Wyobraźnia)
Dajcie namiar na takie amory bo mój sprzedawca chce 145 zł z przesyłką.
dokładnie daliśmy za nie 95 zł z przesyłką, ale to była okazja.a tak normalnie krzyczą sobie 145 zł
witamy po dlugiej nie obecnosci znowu jestesmy na forum wczoraj nasza trajka zobaczyla swiatlo dzienne,jazda probna wyszla pozytywnie jest zadowolenie i mobilizacja do dalszej pracy,bo to tej pory byla duza nie wiadoma jak to wszystko wyjdzie a wrazenie z jazdy jest zajebiste ojciem chrzestnym zostal Cicholc.wrzucamy pare fotek do waszej oceny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
plusy
ładna linia , fajny i praktyczny patent z tym pługiem.krótko mówiąc panienki stringi przez głowy będą ściągały
minusy
Matko Boska Pieniężna ! co zrobiliście temu zbiornikowi od Iż 56 ? mało to nowszych zbiorników do pocięcia?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:plusy
ładna linia , fajny i praktyczny patent z tym pługiem.krótko mówiąc panienki stringi przez głowy będą ściągały
minusy
Matko Boska Pieniężna ! co zrobiliście temu zbiornikowi od Iż 56 ? mało to nowszych zbiorników do pocięcia?
co ty chcesz od tego zbiornika przyjdzie szpachla i bedzie nie do poznania
winda pisze:plusy
minusy
co ty chcesz od tego zbiornika przyjdzie szpachla i bedzie nie do poznania
Fajnie wam wyszło a przednie koło już gdzieś widziałem i nie wiem gdzie upchniecie tą całą instalację chyba będą jakieś cięcia i na koniec poszukajcie lepszego tapicera a na próby to chyba wszyscy mają taki sam zbiornik nawet w piątek byłem u Wiktora to ma taki sam tylko okrągły