Efekt porażający malowanie extra

jeśli w maluchu ludzie kopulowali to na tej maszynie tymbardziej da się.Luksky pisze:ciekawe czy mozna kopulować podczas kazdy?
Jeszcze chwilkę, ponieważ nie mam tylnego zderzaka i są małe braki do wykończeniaandrew1985 pisze:Wykończenie i efekt końcowy porażający !
Zapodaj całą serię zdjęć na maila to wstawię do galerii.
Wydaje się to logiczne. Kiedyś przy okazji dłubania w motocyklu czytałem gdzieś o konieczności stosowania grubszej uszczelki pod gaźnik, po to zeby odizolować gaźnik termicznie żeby właśnie ten efekt nie występował.wisnia pisze:Niestety pojawił się problem...
Chyba znalazłem przyczynę gaśnięcia i słabnięcia silnika. Chciałbym poddać temat dyskusji, mianowicie:
Czy jest możliwe, że paliwo w gaźniku nagrzewa się do takiego stopnia, że zaczyna bulgotać???? Gaźnik jest bardzo nagrzany. Wtedy z komory pływakowej nie jest podawana ciecz. Pod zbiornikiem nie ma żadnego wentylatora, a gdy śmigam bez baku to gaźnik jest chłodny i nie ma żadnych problemów...
Spotkaliście się już z taką sytuacją??? Co sądzicie??
a mówił, że czterywisnia pisze:Narazie jeszcze próbne tablice i jestem w trakcie, ale będzie na pewno na 3 osoby.
Wodzu, jaki gaźnik???
No ktos Chyba Ci pisal cos o gazniku w temacie o tym problemie z silniczkiemwisnia pisze:Narazie jeszcze próbne tablice i jestem w trakcie, ale będzie na pewno na 3 osoby.
Wodzu, jaki gaźnik???
Szczerze to jak była w surowym stanie to nie podobała mi się linia - głównie ze względu na kanapę. Ale teraz z tym eleganckim i dopracowanym wykończeniem robi wrażenie i wygląda zajebiści ! Twój sprzęt nadaje się do np. ślubów tak więc jak chcesz coś takiego oferować to wstaw takie info na swojej stronie.wisnia pisze:Cieszę się że Wam się podoba, bo mówiąc szczerze miałem pewne obawy, bo trajka trochę odmienna niż pozostałe.
Tylko musisz się do Leszna dostaćcustom pisze:Wiśnia ja nie zdążę ze swoją , masz wolne miejsce ?
Nie ma problemu a dodatkowo zachęca mnie fakt ,że pojadę na tyle w pięknym towarzystwiewisnia pisze:Tylko musisz się do Leszna dostaćcustom pisze:Wiśnia ja nie zdążę ze swoją , masz wolne miejsce ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości