traja Kowala
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Re: traja Kowala
Mam małego problema ,nie jest to temat na już ale kiedyś będę musiał się z tym zmierzyć -- mam przednie koło i muszę wyciąć tarcze hamulcowe ,i tu pytanie --czy nadaje się na tarcze blacha z nierdzewki ??
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
rozeznawałem kiedyś temat materiału na tarcze i dowiedziałem się że optymalnym wyborem jest stal żarowytrzymała, trochę teorii tutaj http://www.alfa-tech.com.pl/stale-wysok ... mala-.htmlkowall pisze:Mam małego problema ,nie jest to temat na już ale kiedyś będę musiał się z tym zmierzyć -- mam przednie koło i muszę wyciąć tarcze hamulcowe ,i tu pytanie --czy nadaje się na tarcze blacha z nierdzewki ??
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- BOOM
- Kontakt:
w trajce odwrotnie niż w moto to tylny hamulec jest ważniejszy ,wycinałem już z rożnych materiałów ale nierdzewka chyba się najbardziej nadaje
- BOOM
- Kontakt:
Tu jest wycięta na szybko, żeby była do montażu, docelowo będzie inna też wycięta z nierdzewki zimnowalcowanej(jest bez porów)http://www.youtube.com/watch?v=sc9AjLax ... tion=share
- sekuwawa
- Kontakt:
Z nierdzy da radę, mam wycięte dwie i działa.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Piszecie że nierdzewka więc wytnę z nierdzewki jest łatwo dostępna więc nie będzie problemu ,ta stal co ty podajesz yunkers pewnie jest lepsza ale będzie problem z jej załatwieniem więc odpada .
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
zobaczcie to - niech ktoś ogarnie przetłumaczenie no i warto wejsc we wszytkie filmiki gościa - jest tego trochę
https://www.youtube.com/user/ftp2leta/videos
https://www.youtube.com/user/ftp2leta/videos
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
[quote="Rob_trike"]zobaczcie to - niech ktoś ogarnie przetłumaczenie no i warto wejsc we wszytkie filmiki gościa - jest tego trochę
Masz racje Rob jeśli ktoś chce się bawić w przeróbkę oryginalnej skrzyni subaru to musi się zaznajomić z tymi filmikami ,jest tam wszystko pokazane co i jak zrobić, problem jest jednak z językiem jak dla mnie nie do opanowania ,próbowałem już to tłumaczyć na komputerze ale wychodzi z tego totalny bełkot , jak to kiedyś ktoś przetłumaczy i gdzieś wrzuci to może być pewien że jak przyjedzie na zlot to będzie pamiętał tylko przyjazd a potem długo ,długo nic

Masz racje Rob jeśli ktoś chce się bawić w przeróbkę oryginalnej skrzyni subaru to musi się zaznajomić z tymi filmikami ,jest tam wszystko pokazane co i jak zrobić, problem jest jednak z językiem jak dla mnie nie do opanowania ,próbowałem już to tłumaczyć na komputerze ale wychodzi z tego totalny bełkot , jak to kiedyś ktoś przetłumaczy i gdzieś wrzuci to może być pewien że jak przyjedzie na zlot to będzie pamiętał tylko przyjazd a potem długo ,długo nic

- Jedrula
- Kontakt:
Jak ktoś to spisze w tekst do druku to moja żona jest lingwistką/tłumaczem kiedyś, też tłumaczyła filmy ale teraz wątpię by chciało się jej oglądać i tłumaczyć a z kartki A4 namówię ją.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Jak chcesz spróbować a kobieta cię z tym z domu nie wyrzuci to spróbuj na początek z linkiem który wkleił andrzejas ,zdjęcia fajne ,wszystko pokazane ale ciekawi mnie opis całej tej operacji ---powodzenia --Jedrula pisze:Jak ktoś to spisze w tekst do druku to moja żona jest lingwistką/tłumaczem kiedyś, też tłumaczyła filmy ale teraz wątpię by chciało się jej oglądać i tłumaczyć a z kartki A4 namówię ją.
http://www.914world.com/bbs2/index.php?showtopic=104513
- bynio204
- Kontakt:
chyba o to chodzi czyli wyeliminowanie 4x4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Jedrula
- Kontakt:
Spoko jutro z nią pogadam:) Ale przed przyszłym tygodniem bym się nie spodziewał bo leży chora w łóżku a niestety jutro sobota, dzieci do żłobka nie idą i będzie cały dzień z nimi siedzieć.kowall pisze:Jak chcesz spróbować a kobieta cię z tym z domu nie wyrzuci to spróbuj na początek z linkiem który wkleił andrzejas ,zdjęcia fajne ,wszystko pokazane ale ciekawi mnie opis całej tej operacji ---powodzenia --Jedrula pisze:Jak ktoś to spisze w tekst do druku to moja żona jest lingwistką/tłumaczem kiedyś, też tłumaczyła filmy ale teraz wątpię by chciało się jej oglądać i tłumaczyć a z kartki A4 namówię ją.
http://www.914world.com/bbs2/index.php?showtopic=104513
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Tak jest ,taka mała zaślepka a tak wielkie znaczenie, chodzi o to czy tam są podane jakieś konkrety -poco ?,dlaczego ?czemu właśnie tak?- a nie tylko ochy i achy i wszyscy się zachwycają jak to BIL ładnie i równo upierdzielił, w każdym bądż razie Jedrula --GOOD LUCK--bynio204 pisze:chyba o to chodzi czyli wyeliminowanie 4x4
- rozi
- Kontakt:
po co? na co? to raczej wiadomo, wiekszym zmartwieniem jest jak to zrobić najłatwiej było by ten element zamówić 

- andrzejqs
- Kontakt:
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
I wszystko jasne.andrzejqs pisze:https://translate.google.pl/translate?s ... edit-text=
Istnieje łożyska przewoźnik, który będzie naciśnij zmieścić sekcję wału kobiet.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
To kobiety maja wał ?????Sulkyrider pisze:I wszystko jasne.andrzejqs pisze:https://translate.google.pl/translate?s ... edit-text=
Istnieje łożyska przewoźnik, który będzie naciśnij zmieścić sekcję wału kobiet.

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Pawlik są takie kobietypawlikTrike pisze:To kobiety maja wał ?????Sulkyrider pisze:I wszystko jasne.andrzejqs pisze:https://translate.google.pl/translate?s ... edit-text=
Istnieje łożyska przewoźnik, który będzie naciśnij zmieścić sekcję wału kobiet.![]()
![]()

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- andy
- Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
- Kontakt:
Anna Grodzkayunkers pisze:Pawlik są takie kobietypawlikTrike pisze:To kobiety maja wał ?????Sulkyrider pisze:I wszystko jasne.andrzejqs pisze:https://translate.google.pl/translate?s ... edit-text=
Istnieje łożyska przewoźnik, który będzie naciśnij zmieścić sekcję wału kobiet.![]()
![]()

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
he he andy z tego co mi wiadomo to Grocka już nie ma wału ona jest po kapitalnym remoncie -została zatulejowana
-

- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Jedrula
- Kontakt:
Witam, tak jak obiecywałem żonka się postarała i stanęła na wysokości zadania ( bez skojarzeń). Tekst przetłumaczyła tzn. tylko pierwszy post z podanego linka. Od razu zaznaczam ze zajęło jej to trochę czasu zważywszy ze nie znała 90% słownictwa mechanicznego, zwykle tłumaczyła innego rodzaju teksty.
A teraz jak by ktoś dał swojego meila kto potrafi to wkleić wraz ze zdjęciami po kolei tak jak to przetłumaczyła to mu to prześle łatwiej będzie połapać się co do czego.
A teraz jak by ktoś dał swojego meila kto potrafi to wkleić wraz ze zdjęciami po kolei tak jak to przetłumaczyła to mu to prześle łatwiej będzie połapać się co do czego.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Dzięki jedrula za fatygę tobie i żonce ,ja niestety tego nie wkleję bo nie potrafieJedrula pisze:Witam, tak jak obiecywałem żonka się postarała i stanęła na wysokości zadania ( bez skojarzeń). Tekst przetłumaczyła tzn. tylko pierwszy post z podanego linka. Od razu zaznaczam ze zajęło jej to trochę czasu zważywszy ze nie znała 90% słownictwa mechanicznego, zwykle tłumaczyła innego rodzaju teksty.

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Jedrula jak to nie problem to wyślij mi na pw twój nr Tel. pisałem do ciebie na pw ale wyświetla mi że taki użytkownik nie istnie 

- winda
- Secretary
- Kontakt:
Kowall masz popsuty internet. ja wysłałem PW ale jeszcze nie odczytane
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU