Trajki poszukuję
- krobia
- Kontakt:
Re: Trajki poszukuję
Tu chodzi o to, że urzędnik nie ponosi odpowiedzialności za swoje decyzje
- NAZTEER
- Kontakt:
w takim razie inaczej. Kupie traje do remontu, zniszczoną lub po kolizjikrobia pisze:....wypijfranky pisze:W nawiązaniu do okolicznosci przyrody - "... się rodzi, moc truchleje" . Rynce opadają.NAZTEER pisze:Panowie a moze ktos ma jakies papiery?? w rozsądnej cenie??
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
https://www.olx.pl/oferta/trike-trajka- ... 773c1c509eNAZTEER pisze:w takim razie inaczej. Kupie traje do remontu, zniszczoną lub po kolizjikrobia pisze:....wypijfranky pisze:W nawiązaniu do okolicznosci przyrody - "... się rodzi, moc truchleje" . Rynce opadają.NAZTEER pisze:Panowie a moze ktos ma jakies papiery?? w rozsądnej cenie??
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- NAZTEER
- Kontakt:
i da sie to zarejestrowac w pl?? dzwoniłem do tego gościa i mówił ze to tylko te dokumenty co na foto i tabliczka znamionowa
- NAZTEER
- Kontakt:
to papiery na cos takiegoNAZTEER pisze:i da sie to zarejestrowac w pl?? dzwoniłem do tego gościa i mówił ze to tylko te dokumenty co na foto i tabliczka znamionowa
- NAZTEER
- Kontakt:
NAZTEER pisze:to papiery na cos takiegoNAZTEER pisze:i da sie to zarejestrowac w pl?? dzwoniłem do tego gościa i mówił ze to tylko te dokumenty co na foto i tabliczka znamionowa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adaśko
- Kontakt:
Znam takiego co mu się udało coś takiego zarejestrować po legalu, ale Polska to dziwny kraj co powiat to obyczaj. Np trajkę zarejestrowaną, w krakowskim na samochodowy inny w innym województwie rejestrują na motocykl, cuda niewidy. Znam gościa który od 15stu lat śmiga trają na garbie z silnikiem Alfy w dowodzie HD WLA rocznik (przykładowo) 57 i pomimo niejednej kontroli drogowej wszystko ok
- adaśko
- Kontakt:
Był gościu co dużo lat pracował jako kierowca nie posiadając uprawnień https://gazetawroclawska.pl/kilkanascie ... ar/3774221
- adaśko
- Kontakt:
MÓJ rodzony ojciec ,mimo że nigdy nie posiadał żadnego prawa jazdy ,większość życia przepracował w melioracji na ciężkim sprzęcie , spycharki , koparki i inne wielkie wynalazki. Dzięki niemu nigdy paliwka Adaśkowi za młodu nie brakowało a i dzięki ojczulkowi od młodu w moich żyłach płynie benzyna i olej.Gościu nigdy w życiu nie zdawał żadnych egzaminów na jakieś prawo jazdy i pracowal na tym, ale to byly inne czasy.
OSOBIŚCIE poznałem człowieka , który nauczał , jako profesor na uniwersytecie , a ledwo skończyl zawodówkę
Wywody moje skończę cytując mojego kolegę Rożka
Można jeździć trają zarejestrowaną nawet na kombajn , dopóki się coś złego nie stanie , bo się da
OSOBIŚCIE poznałem człowieka , który nauczał , jako profesor na uniwersytecie , a ledwo skończyl zawodówkę
Wywody moje skończę cytując mojego kolegę Rożka
Można jeździć trają zarejestrowaną nawet na kombajn , dopóki się coś złego nie stanie , bo się da
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
adaśko pisze:..........
.....Można jeździć trają zarejestrowaną nawet na kombajn , dopóki się coś złego nie stanie , bo się da

- adaśko
- Kontakt:
Picie alkoholu jest przereklamowane, ale coś tam się spożyło (dla zdrowotności)kowall pisze:adaśko pisze:..........
.....Można jeździć trają zarejestrowaną nawet na kombajn , dopóki się coś złego nie stanie , bo się da![]()
noc Sylwestrowa , późna godzina (albo wczesna
) a ty Adaś piszesz taki mądry tekst , czyżby twój umysł był czysty nie skalany żadnym alkoholem , brawo ty , zgadzam się z tobą całkowicie
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
...to oblataliśmy ''parę '' zlotów junakiem i yamahąadaśko pisze:MÓJ rodzony ojciec ,mimo że nigdy nie posiadał żadnego prawa jazdy (..)

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Krótki opis: Nic dodać nic ująć ..
- Kontakt: