Wiktor pisze:prawie typowe cafe
nie jest zly
ciekawe czy cieknie?
Junak nie cieknie a ........................ znaczy teren

Wiktor pisze:prawie typowe cafe
nie jest zly
ciekawe czy cieknie?
Tak, wygląda to jakby miało się rozpierdolic w praktyce albo nie działać.mechanior pisze:mi to wygląda na piękną rzecz ale w animacji a w praktyce mogą zacząć dziać się czary.
Ale w helikopterach są niezastąpione. A i w motocyklu się zdarzy...mechanior pisze: (...) W latach 60-70 montowano do aut i ciężarówek silniki turbinowe, były o wiele sprawniejsze od tłokowych ale miały cholerny problem z pyłami które są blisko ziemi no przekładnie siadały bo trzeba było się zredukować z 60 do 90 tyś obr na min do kilkuset obr na min i dlatego dali sobie spokój, ale jak mówię trzeba kombinować.
a co zrobic jak ogol produkuje na starej zacofanej technologi???mechanior pisze:nieżle to wykombinowali, ale przeważnie wygra to co produkuje ogół jak by tak nie było to dawno jeździlibyśmy na energi słonecznej.
z rokiem produkcji to w chuja wali, bo widziałem ten sprzęt na zlocie w bagiczu w 2003 lub w 2004 roku.adamnor pisze:http://moto.allegro.pl/item1191764428_sam_vw_1300.html
Piękny jestRob_trike pisze:garbaty trochę inaczej ( wg mnie super - podoba mi się )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość