bobber pisze:no normalnie rzut beretem , i jak po huju urządzonko kupiłeś?? pieknie kłaszie spawy?
jestem zadowolony spawałem sobie mlot do lasu bo mi pekl to 6mm stopiło elegancko
bobber jakis czas temu była traja z Krosna na allegro masz może pojecie o niej? na silniku 126p
bobber pisze:no normalnie rzut beretem , i jak po huju urządzonko kupiłeś?? pieknie kłaszie spawy?
jestem zadowolony spawałem sobie mlot do lasu bo mi pekl to 6mm stopiło elegancko
bobber jakis czas temu była traja z Krosna na allegro masz może pojecie o niej? na silniku 126p
no była i poszła , a czy ja wiem? sam ją robiłem to chyba pojęcie mam jakieś
nabyłem bestera 1801 półautomat spawalniczy ,no migomata po innemu nie wieżyłes ze kupie?czy zle napisałem ze migomata zamiast połautomata?jak pamiecia siegam to tez tkowego masz nie?
nabyłem bestera 1801 półautomat spawalniczy ,no migomata po innemu nie wieżyłes ze kupie?czy zle napisałem ze migomata zamiast połautomata?jak pamiecia siegam to tez tkowego masz nie?
mam,mam ale myslałem,że coś innego kupiłeś. Ja dziś byłem ogladać cos większego... obecny za słaby
Dzis musze przeanalizować oferty i jutro zamawiam
na prośbe Pawlik trike wklejam foty mojej odśnieżarki na maluchu , oczywiście na 3 kołach ale w rewersie
napęd na przednią sztywną oś za pomocą łańcucha , napęd wyredukowany 4 razy , pojazddaje rade tylko musze go dociążyć i z tyłu zapodać 2 skrętne koła bo z jednym skrętnym z tyłu i bez mech. różnicowego czasem niechce skręćić jak jest ślisko a tatuśko w swoim traktorku( bliżniacza konstrukcja) właśnie zamontował z tyłu 2 koła i już skręca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dziekuje , ale trzeba jeszcze kilka rzeczy ulepszyć noi mam zamiar kosiarke do tego wydumać taką na 3 noże , mam juz pewien pomysł ,po zimie a przed sezonem kosiarkowym postaram sie go wykonać
Ulepszaj i dumaj z kosiarką ale nie zapomnij dać fotek niedługo jeden z moich malców będzie musiał zakończyć swą przygodę jako pojazd osobowy więc warto było by przerodzić go w użytkowy
japrzem pisze:Ulepszaj i dumaj z kosiarką ale nie zapomnij dać fotek niedługo jeden z moich malców będzie musiał zakończyć swą przygodę jako pojazd osobowy więc warto było by przerodzić go w użytkowy
oczywiście jak coś wykonam fotki umieszcze , a jeśli masz zamiar robić coś takiego to pamiertaj ze podczas prubnej jazdy niedaje sie do ruszania 4 , pełnego skretu, gazu do oporu i niepuszcza sprzęgła - siniaki i łokieć sie tydzień goją