Junkers, nie wiesz jak to jest ? szewc bez butów chodzijunkers pisze:żeby ci trochę psychikę porysować to powiem, że kafle na tarasie ci się sypią powoli![]()

Junkers, nie wiesz jak to jest ? szewc bez butów chodzijunkers pisze:żeby ci trochę psychikę porysować to powiem, że kafle na tarasie ci się sypią powoli![]()
przez Pawlika kilka trajek pójdzie na złom.Socrates pisze:Przez Ciebie moja idzie na złom i tyle![]()
![]()
Napiszcie gdzie będziecie złomowac to się wybioręwinda pisze:przez Pawlika kilka trajek pójdzie na złom.Socrates pisze:Przez Ciebie moja idzie na złom i tyle![]()
![]()
Pawlik słów brak.może dac Ci bana?
Mi to się akurat zdaje,że na kafle tarasowe to Pawlik ma wyje...e i to przez wielkie "W"junkers pisze:żeby ci trochę psychikę porysować to powiem, że kafle na tarasie ci się sypią powolia tak naprawdę to super robota, warta kilku dni zabawy
OJPkrobia pisze:Mi to się akurat zdaje,że na kafle tarasowe to Pawlik ma wyje...e i to przez wielkie "W"junkers pisze:żeby ci trochę psychikę porysować to powiem, że kafle na tarasie ci się sypią powolia tak naprawdę to super robota, warta kilku dni zabawy
Najważniejsze dla niego,że druga traja powstaje
pawlikTrike pisze:Junkers, nie wiesz jak to jest ? szewc bez butów chodzijunkers pisze:żeby ci trochę psychikę porysować to powiem, że kafle na tarasie ci się sypią powoli![]()
Dajcie mu banawinda pisze:przez Pawlika kilka trajek pójdzie na złom.Socrates pisze:Przez Ciebie moja idzie na złom i tyle![]()
![]()
Pawlik słów brak.może dac Ci bana?
Niestety formy nie ma, została wydłubana z środka, była to jednorazówkaRob_trike pisze:brawo - pięknienie wyrzucaj "formy" bo może się komuś przydać
Winda, jasnowidz jesteś czy co???winda pisze:Pawlik potrafi popsuć chumor na cały dzień.
mam pytanie techniczne
żona cię nie jebała jak jej zabrałes spinacze do bielizny?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości