W takim towarzystwie to i wódka smakuje lepiej a trzeźwienie to pikuś.
Wasze traje są piękne i żadne zdjęcie tego nie oddaje .
Jako świeżo upieczony TRAJKERS powiem tak

Za rok nas tam nie bedzie. To był nasz ostatni zlot u Marynarza. To sa pikniki dla niemcowni a nie zloty trajek i dobra zabawa. Za rok o tym casie bedzie nasz zlot.aguś pisze:Nikt mnie nie zaprosił
Może za rok przyjade do was swoją maszyna
Custom a ja się obawiałem, że będziesz najbardziej zawiedzionym.... Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi hehecustom pisze:Jest mi zajebiście miło , że mogłem być z Wami , pić z Wami i trzeźwieć z Wami![]()
Jako świeżo upieczony TRAJKERS powiem takatmosfera w naszej grupie była zajebista ,ubawiłem się po pachy aż do odcinki i naprawdę będzie co wspominać .
wisnia pisze:Custom a ja się obawiałem, że będziesz najbardziej zawiedzionym.... Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi hehecustom pisze:Jest mi zajebiście miło , że mogłem być z Wami , pić z Wami i trzeźwieć z Wami![]()
Jako świeżo upieczony TRAJKERS powiem takatmosfera w naszej grupie była zajebista ,ubawiłem się po pachy aż do odcinki i naprawdę będzie co wspominać .
![]()
![]()
![]()
Yyyyyy ,że co ? Sprecyzuj Wisienka bo nie łapię jeszcze.wisnia pisze:Custom a ja się obawiałem, że będziesz najbardziej zawiedzionym.... Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi hehecustom pisze:Jest mi zajebiście miło , że mogłem być z Wami , pić z Wami i trzeźwieć z Wami![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no , były i leprze momentymały pisze:to był cios poniżej pasa
A masz może dupy dziewczyn ?Luksky pisze:ja mam troche kompromitujacych fotekale nie trafiłem dupy Rob'a - szkoda
custom pisze:A masz może dupy dziewczyn ?Luksky pisze:ja mam troche kompromitujacych fotekale nie trafiłem dupy Rob'a - szkoda
ronon pisze:mam nadzieje że zrobicie jakaś relacje popartą zdjęciami
A to mój garb to twojemu "paleniu" oponę ... milem godzine z Kerscher-em! Rewanż następni rok!Post przez Wiktor » Nie Sie 08, 10 18:51
ja juz na miejscu
fajna zabawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość