Rob_Trike II
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
- custom
- Member
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
jestem prosty chłopak .może żle rozumiem ale skoro masz tak samo zrobiony to twój silnik jest też dla lanserów i żenada? bo się pogubiłem300 pisze:wisnia pisze:Robi wrażenie!!!Mam tak samo zrobiony i kilka latek zbiera kurz... jakie wrażenie?? zrobiłby na mnie gdyby miał środek zrobiony na 200KM... a tak to tylko tuning optyczny dla lanserów i podziwiającej to gawiedzi...customtrike pisze:Rob jak widzę Twój silnik to postanowiłem każdy następny wyposażyć w chromowaną obudowę.
To naprawdę robi duże wrażenie.
Jak dla mnie to żenada...

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- szymon
- Kontakt:
a wg mnie sporo dobrej pracy i fajny efekt:)
moze jak sie uda przytargam ze soba silniczek i zrobie podobnie.
dla mnie i pewnie wiekszosci z was wyglad estetyka i dopracowanie szczegulow jest czyms bardzo waznym w waszych maszynach. a twoj silniczek Rob wyglada naprawde fajnie.
moze jak sie uda przytargam ze soba silniczek i zrobie podobnie.
dla mnie i pewnie wiekszosci z was wyglad estetyka i dopracowanie szczegulow jest czyms bardzo waznym w waszych maszynach. a twoj silniczek Rob wyglada naprawde fajnie.
Znam jednak takie miejsce gdzie jest lepiej chodzić z nożem
Całe górne i podlasie wszyscy są za Kolejorzem...
Całe górne i podlasie wszyscy są za Kolejorzem...
- szymon
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
tak pamiętam 300 tamte czasy gdy nie dalo się po prostu kupić.widzisz sam ten etap przechodziłeś tj. etap chromu.teraz masz go za sobą.inni właśnie teraz maja etap chromu a jeszcze inni dopiero przed sobą.bardzo dobrze.dlatego jest tak wiele pomysłów na trajki.
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- custom
- Member
- Kontakt:
Ja moją pierwszą traktuję bardziej spacerowo , (trajka na przejażdżki w koło komina)300 pisze:Ja myślę, że wiele się zmieni jak Ci wszyscy zrozumieją , że nie o wygląd w tym idzie tylko o zapierdalanie, a nie latanie wokół komina czy pokazywanie się na dożynkach.
nie chodzi tutaj o jazdy wyczynowe ,
więc wygląd stawiam na pierwszym miejscu . Druga natomiast będzie miała kopa a przy okazji piękny wygląd który w niczym nie przeszkadza.
To takie dwa w jednym.

Omne Trinum Perfectum.
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
3oo - masz juz multum doświadczeń w temacie - my wziąwszy pod uwagę Twoje doświadczenia jesteśmy świeżaki. Cieszy nas chrom jak i 100KM pod blachą
(mnie osobiście max 23km) Poczekaj az Cię dogonimy
a niektórzy potrafią tutaj nieźle zapierdalać. Na dożynki na lans nie jezdzimy raczej, a nawet jeżeli by ktoś lubił dozynki i disco-polo z polataniem trają po boisku włącznie, to co nam do tego? Bierz się za robotę, bo dostępnośc gratów teraz jest lepsza niż kiedyś.....

Ostatnio zmieniony 13 gru 2009, 13:43 przez Luksky, łącznie zmieniany 1 raz.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
Ja myślę, że wiele się zmieni jak Ci wszyscy zrozumieją , że nie o wygląd w tym idzie tylko o zapierdalanie, a nie latanie wokół komina czy pokazywanie się na dożynkach...
Oprócz tego, że "wygląda" to nie znalazłem na forum w sumie nic na temat "czy potrafi... i co poitrafi??" i to jest żanada... ale to tak w skrócie
jak sie nie podoba to nie ogladaj - Twoj problem !
Mi sie to podoba i to MOJA traja - ja sie do Twojej nie dopierdalam wiec nie zaczynaj pierdolic bez sensu i mnie wkurwiać.
Jesli chodzi Ci o latanie wokół komina i pokazy na dożynakach to może nie mam tak wielkiego doświadczenia jak Ty ale w swoim krótkim życiu jeżdżę już 26 lat motocyklami i parę km nawinąłem na koła. Nie będę tu się chwalił że zapierdalałem 260 km na godzinę motocyklem bo po co - to ja jechałem i ja byłem w ekstazie jak tak zapierdalałem - to tylko moje odczucia i frajda
Jesli chodzi o moc - zgadzam sie ze im wiecej tym lepiej - w moto mam 140 kucy i mi wystarcza - w traji "bidne" 44 km daje rade
To że teraz można kupic czesci - super sprawa - ale nie zakładaj z góry że z nas "wieśniaki dożynkowe" ze świecącymi się dupowozami - ja tez przechodziłem przez etap adoptowania czesci z aut do moto, malowania srebrzanką zamiast chromu, robienia podstawowych czesci jak np szprychy .... Zresztą większość z nas nie idzie na łatwiznę
Chętnie stanę swoją trają koło Twojej i poddam sie pod ocenę znających sie na rzeczy - czytających to Forum Nie widzę też problemu możemy zrobić jazdę testową np na zlocie czy w trasie
Wiec to jak wyglada, jedzie to osobista sprawa budujacego traje i tyle
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Kontakt:
Oj chłopaki zrobiła się nerwowo, a pytam po co???? Każdy robi trajkę dla siebie. Buduje taka jaką chce, jakie ma możliwości, wiedzę, umiejętności i kasę.
Jeden lubi zapierdalac, inny jedzie 60km/godzinę i wtedy jest w ekstazie, dlatego właśnie każda z nich jest inna, jest jedyna i to jest megazajebiste.
Włożyc 200KM nie jest trudno, ale wykończyc ze smakiem i dopieścic szczegóły na pewno jest sztuką.
Jeden lubi zapierdalac, inny jedzie 60km/godzinę i wtedy jest w ekstazie, dlatego właśnie każda z nich jest inna, jest jedyna i to jest megazajebiste.
Włożyc 200KM nie jest trudno, ale wykończyc ze smakiem i dopieścic szczegóły na pewno jest sztuką.
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
- Wodzu
- Kontakt:
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
znaczy sie forum nasze Ci nie odpowiada? Skoro jest tak źle to po co przebywasz tutaj z nami?300 pisze:Oprócz tego, że "wygląda" to nie znalazłem na forum w sumie nic na temat "czy potrafi... i co poitrafi??" i to jest żanada... ale to tak w skrócie
T F F T
A C A B
A C A B
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
no tak czas chromów przeminoł teraz trza w złocie zrobić.taki będzie mój następny projekt traja z silnikiem odżutowym pokryta złotem.300 kiedyś moj stary miał w STARZE 200 miał silnik w chromie bo można to było zrobić za jabola u znajomego a teraz niestety takie świecidełka kosztują i nie wszystkich na to stać...Rob szacun piękny silniczek
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
A ja powiem tyle.Skonczcie to pierdolenie bo juz glpwa boli kazdy ma swoj gust i niech przy tym pozostanie.
Jak powiedzialem sa gusta i gusciki kazdy robi co mu sie podoba i bedzie tym jezdzil czy zrobi takie czy inne jego sprawa
mi sie podoba to co robie i mam gdzies opinie innych jesli komus sie to tez podoba i cos mi doradzi to zajebiscie jesli nie no to dam sobie rade a nie odrazu naskakiwanie jeden na drugiego
Jak powiedzialem sa gusta i gusciki kazdy robi co mu sie podoba i bedzie tym jezdzil czy zrobi takie czy inne jego sprawa
mi sie podoba to co robie i mam gdzies opinie innych jesli komus sie to tez podoba i cos mi doradzi to zajebiscie jesli nie no to dam sobie rade a nie odrazu naskakiwanie jeden na drugiego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Kontakt: