wcale nie ja mam od... od czegoś tambandit pisze:A się wszyscy uparli na te tylne laczki od kawasaki.

wcale nie ja mam od... od czegoś tambandit pisze:A się wszyscy uparli na te tylne laczki od kawasaki.
em,tego no,to raczej Honda HornetLipa pisze:wcale nie ja mam od... od czegoś tambandit pisze:A się wszyscy uparli na te tylne laczki od kawasaki.![]()
Czyli,że jak powstała traja szatańska,to ja jestem z piekła rodem???Czarek-trike pisze:genialna baza na szatańską traję! tylko ten lewarek od biegów... podczas jazdy będzie wyglądało jakbyś sobie w chuju grzebał tudzież trzepał kite![]()
w tej wersji ta traja aż się prosi o wysoką kiere z tych lag co tak wystają + czarny demoniczny mat + chromowany przodzik, i szatańskie obszycie siedzeń
i nigdy nie stworzyłeś żadnej trajkibandit pisze:(..) ale przeciez nie pracuje w fabryce foteli autobusówych...
FG 04Michael2304 pisze:Lewarek z boku to trochę kłopot dla mnie,więc raczej zostanie tam gdzie jest. Z przeróbką oparć chyba też dam sobie luż,bo nigdy tej traji nie skończę,jak tak ciągle będę wszystko poprawiał. Poza tym,siedzenia już są gotowe.
Maciey google pokazało fotel ginekologicznymaciey pisze:FG 04Michael2304 pisze:Lewarek z boku to trochę kłopot dla mnie,więc raczej zostanie tam gdzie jest. Z przeróbką oparć chyba też dam sobie luż,bo nigdy tej traji nie skończę,jak tak ciągle będę wszystko poprawiał. Poza tym,siedzenia już są gotowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość