Zobacz na tym filmiku, wg mnie do tak odjechanej trajenki będzie to niezły smaczek

to i tak długo jechali bo mają do wiaduktu tylko 500 metrów.kowal pisze:Ale stresa przeżyłem dzisiaj.
Wracaliśmy autobusem z pracy po II zmianie i kierowca wjechał w TIR-a![]()
Siedziałem na czwartym siedzeniu i tylko otarcia mam, bo w porę się oparłem o fotel przed sobą. Fotel oczywiście się wygiął.
Ale kierowcę musieli wycinać. Nogi miał zduszone kolumną kierowniczą, głową uderzył w kierownicę i stracił przytomność.
Szczęście, że 112 zadziałał poprawnie, straż w 2 min. była, karetka w 4. Gościa wycięli i do szpitala. Qwa, zawsze siedzę na pierwszym siedzeniu, dzisiaj wyjątkowo siadłem dalej.
Stary, wszystko pomierzone. Będzie jak książka piszewinda pisze:kurcze dobry ten kąt główki
Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
Przecie to szwedzkie i to szwedzkie?????dark pisze:Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
Ale scacanka ma łóżko na przedniej szybieLuksky pisze:Przecie to szwedzkie i to szwedzkie?????dark pisze:Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
I siedzenie pasażera 3 metry z tyłu.dark pisze:Ale scacanka ma łóżko na przedniej szybieLuksky pisze:Przecie to szwedzkie i to szwedzkie?????dark pisze:Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
http://multimedia.autofirmowe.pl/img/ga ... 2020_8.jpgdark pisze:Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
oco chodzi????dark pisze:Ale scacanka ma łóżko na przedniej szybieLuksky pisze:Przecie to szwedzkie i to szwedzkie?????dark pisze:Volvo panie VolvoLuksky pisze:Promien skretu bedzie mial taki jak DArk w Scanii
A w scani jedno górne łóżko jest nad przednią szybą na górzewinda pisze:normalnie to za siedzeniami kimają
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość