Mały, nie panikuj. Twój Zbiornik jest prawie gotów. Zabrakło mi dzisiaj blachy na tunel. W poniedziałek jadę wiesz gdzie po stal. Swoją trajkę robię przy okazji robienia Twojego zbiornika
kowal pisze:Mały, nie panikuj. Twój Zbiornik jest prawie gotów. Zabrakło mi dzisiaj blachy na tunel. W poniedziałek jadę wiesz gdzie po stal. Swoją trajkę robię przy okazji robienia Twojego zbiornika
kowal pisze:Mały, nie panikuj. Twój Zbiornik jest prawie gotów. Zabrakło mi dzisiaj blachy na tunel. W poniedziałek jadę wiesz gdzie po stal. Swoją trajkę robię przy okazji robienia Twojego zbiornika
Ales wykombinowal Kowal to jest dobre
Tak tak zbiornik robił tydzień a ramę 2 dni.
No właśnie, ramę robiłem przy okazji robienia zbiornika
do wahacza mamy przyspawane solidne pręty lub płaskowniki, które miedzy sobą tez są połaczone. foto moge zrobic ale tylko telefonem bo aparat synek wrzucił do zlewozmywaka.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:do wahacza mamy przyspawane solidne pręty lub płaskowniki, które miedzy sobą tez są połaczone. foto moge zrobic ale tylko telefonem bo aparat synek wrzucił do zlewozmywaka.
Dark przejrzyj w "Wasze trajki" galerię Andrzeja czyli Kolejorza, on tam ma masę zdjęć i w zdjęciach z którejś przebudowy dokładnie widać sposób mocowania do wahaczy. Ja w swojej miałem mocowanie do nadwozia, średni to pomysł bo trzeba więcej miejsca zostawić na pracę wahacza i koła, ale za to sztywno się trzymają
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
pawlikTrike pisze:Dark przejrzyj w "Wasze trajki" galerię Andrzeja czyli Kolejorza, on tam ma masę zdjęć i w zdjęciach z którejś przebudowy dokładnie widać sposób mocowania do wahaczy. Ja w swojej miałem mocowanie do nadwozia, średni to pomysł bo trzeba więcej miejsca zostawić na pracę wahacza i koła, ale za to sztywno się trzymają
Po 10 latach marzenia o pojeżdzie na trzech kołach , po półtora roku czytania fajnego forum e-trike mija rok budowy mojej trajki ,niestety nie udało się zamknąć budowy w ciągu tego roczku . Godząc zachcianki z możliwościami technicznymi i slusarskimi .Zostało polakierować ,zrobić elektryke i dopracować kilka innych szczegółów .Czas się pochwalić wynikami które wam przedstawiam ;
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2011, 13:37 przez dark, łącznie zmieniany 1 raz.