Wiktor pisze:ja moge jechac widlakiem mnie nie wystraszysz
wyciaganie opilkow i drucikow chuba z 5 razy
chirurgiczne wyciaganie odpryskow wybijakow i mlotkow -3 razy
zmiazdzenia ii podciacia paluchow - 2razy
wchodzisz luk??
nikt ze mna nie jezdzi na roboty. Ale Ty jestes doświadczony, nie zrobisz sobie krzywdy a oni sobie sami zawsze robili Ja na szczeście nic. Kompletnie nic. Jestem profesjonalistą mam tylko opiłek w pewnym miejscu i kiedys jak mi go wyciagną to musze mieć ok 3 tygodnie zwolnienia wiec go trzymam bo szkoda kasy.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Mi kiedys opilek wbil sie w dlon i jak zaczal obrastac skora to myslalem,ze to cos ze skora:)
A co do wybijania... to kiedys kawalkiem metalu dostalem w czolo... z oka to chyba by nic nie zostalo..
Orzy tych pracach trzeba uwazac...
Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz również mądrze pytać.
qrwa nie licytujcie sie bo teksty młotek w młotek to ponizej krytyki są !!! moze to brzmi dla niektórych śmiesznie ale BHP to nie bajki Qrwa życie , zdrowie jest jedno,...... Po co sie uczyć na własnych błędach wystarczy nie unosic sie honorem i słuchac starszych/bardziej doswiadczonych
zgoda ale: jak sobie krzywde zrobisz to kto cierpi ? a jak nie daj boże cos powaznego sie stanie to twój przełożony ma kurewsko przejebane ze nie dopilnowal bhp
tak wiec jak uwaza ze np mozna wejsc pod samochod ktory stoi podparty kołkiem, czy ciąć tarcza bez zabezpieczen to qrwa jego problem - dla naszego bezpieczenstwa warto samemu o siebie zadbac
Luksky pisze:W robocie nie liczy sie bhp, tylko ma być szybko, tanio, doskonale.
A i tak jeszcze zbierzesz zjeb że tyle czasu to robisz. to dwie rozne rzeczy.
eeeeeeeeee jestem w takim wieku ze stwierdzilem ze szkoda życia na spanie a powaznie to prawie codziennie od 17.30 w garazu choc ostatnio zaniedbałem moją " kochankę "
ladny kolorek tez tak chcem myslalem zeby moze pomalowac silnik aluminium w sprayu widzialem na allegro probowal ktos juz czegos takiego? jaki efekt wychodzi ?
kolor czarny jest mniej wymagajacy do utzrymania mialem przez chwile ( na próbę) srebrny metalic ale to jednak nie to choc tez pieknie wyglada
co do alu w spreju nie stosowalem kiedys za to psikałem niby chromem w spreju - lipa wygladalo jak srebrzanka - ale to bylo z 10 lat temu wiec moze sa teraz lepsze
molek83 pisze:ladny kolorek tez tak chcem myslalem zeby moze pomalowac silnik aluminium w sprayu widzialem na allegro probowal ktos juz czegos takiego? jaki efekt wychodzi ?
Tak to wyglada mala fota ale cos widac Stasiu byl i widzial
Devil pisze:A ja chcialem pomalowac tak jak alternator i kuzwa nie wiem dlaczego tak nie zrobilem
Devil nie żałuj Twój silnik wygląda świetnie. Ja w moim drugim zrobiłem większość na kolor i okazało się że ogólnie trochę za ciemny wyszedł a jak blok jeszcze na ten sam kolor pomaluję