LIPA jak rozkminisz antresolkę Profesorkę i n.....,..ke to buty Tobie czyszczę i naglancuję , ale bez oszukistwa proszę CięęęęLipa pisze:... Czas to pieniądz, pieniądz to grunt, grunt to ziemia, ziemia to matka, matka to anioł, anioł to stróż a stróż - to dozorcaadaśko pisze:a znasz rozkminkę tytusa o Matce ziemi ?
![]()
Trajka Irka (Yesvs666)
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Re: Trajka Irka (Yesvs666)
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
to byl zeschizowany komiks ...... nerwosolka 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Dobra Robu przyjeżdżaj i buty Tobie wyglancuję
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
z komiksami ? Jeszcze leza gdzies i zbieraja kurz

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Yesvs666
- Kontakt:
Wy tu o komiksach, a tu się rama pomalowała 

- Yesvs666
- Kontakt:
a tak będzie wyglądało ubrane w nierdzewkę. Teraz nie żałuję decyzji o szczotkowanej, bo takie powierzchnie polera to był by "jarmark w Kocianowie" 

- krobia
- Kontakt:
...taki tyczynski klimat
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Super kolorek !!
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
No i git
- Yesvs666
- Kontakt:
??? Tyczyn??? A co jest w niej takiego, że akurat Tyczyn, Rzeszów, ok, bo tam wielka cipa grasuje, ale Tyczyn?krobia pisze:...taki tyczynski klimat

- krobia
- Kontakt:
niech bedzie rzeszówYesvs666 pisze:??? Tyczyn??? A co jest w niej takiego, że akurat Tyczyn, Rzeszów, ok, bo tam wielka cipa grasuje, ale Tyczyn?krobia pisze:...taki tyczynski klimat![]()
![]()
![]()

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Ale to malowanie gdzieś już widziałem 

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Czy ja dobrze widzę czy mi się tylko tak wydaje ,malowałeś tą trajke tam gdzie stała , na tej ziemi
??

- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Ale spostrzegawczy jesteśkowall pisze:Czy ja dobrze widzę czy mi się tylko tak wydaje ,malowałeś tą trajke tam gdzie stała , na tej ziemi??

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- andrzejqs
- Kontakt:
No no zdaje się dostało nagrodę burmistrza za to malowanie.GREGOR pisze:Ale to malowanie gdzieś już widziałem
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- Yesvs666
- Kontakt:
No to Was zaskoczę Panowie- to asfalt jest, nie ziema, ma swoje lata i może nie wygląda, ale to jest asfaltpawlikTrike pisze:Ale spostrzegawczy jesteśkowall pisze:Czy ja dobrze widzę czy mi się tylko tak wydaje ,malowałeś tą trajke tam gdzie stała , na tej ziemi??
, ale chyba rzeczywiście jest jak piszesz...

Tu, gdzie stoi malowałem ramę od wewnątrz i robiłem cieniowania, malowanie robiłem na zewnątrz, ale rama stała na 6, czy 7 paletach- do cieniowania było za wysoko a i do środka nie było jak łapy wszędzie wsadzić. Kabinę lakierniczą mam w pracy nieco ponad pół kilometra od domu, ale taka trochę na styk z długością, a pogoda ładna...
A to, że malowałem na zewnątrz to zbrodnia jakaś, trajka będzie gorzej jeździć czy coś?
Moja poprzednia (foto z malowania niżej) też była malowana na zewnątrz i wyszło jak widać, może nie ideał, ale trzeba było sobie jakoś radzić w brytyjskich warunkach...
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Nieee, żadna zbrodnia, sam malowałem czasami na zewnątrz, bo żadnej kabiny lakierniczej nie mam, ale wiadomo jak podłoża porządnie nie zabezpieczysz to odkurz z podłoża ląduje na lakierowanym elemencieYesvs666 pisze: A to, że malowałem na zewnątrz to zbrodnia jakaś, trajka będzie gorzej jeździć czy coś?

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
No właśnie , nic dodać nic ująć ,po prostu że nie bałeś się że jak dmuchnie to lakier będziesz miał szorstki jak ryba na tarlepawlikTrike pisze:Nieee, żadna zbrodnia, sam malowałem czasami na zewnątrz, bo żadnej kabiny lakierniczej nie mam, ale wiadomo jak podłoża porządnie nie zabezpieczysz to odkurz z podłoża ląduje na lakierowanym elemencieYesvs666 pisze: A to, że malowałem na zewnątrz to zbrodnia jakaś, trajka będzie gorzej jeździć czy coś?

- Yesvs666
- Kontakt:
...ale ten lakier właśnie jest szorstki i taki miał byćkowall pisze:No właśnie , nic dodać nic ująć ,po prostu że nie bałeś się że jak dmuchnie to lakier będziesz miał szorstki jak ryba na tarlepawlikTrike pisze:Nieee, żadna zbrodnia, sam malowałem czasami na zewnątrz, bo żadnej kabiny lakierniczej nie mam, ale wiadomo jak podłoża porządnie nie zabezpieczysz to odkurz z podłoża ląduje na lakierowanym elemencieYesvs666 pisze: A to, że malowałem na zewnątrz to zbrodnia jakaś, trajka będzie gorzej jeździć czy coś?

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Jest git , czekamy na dalsze postępyYesvs666 pisze:...ale ten lakier właśnie jest szorstki i taki miał byćkowall pisze:No właśnie , nic dodać nic ująć ,po prostu że nie bałeś się że jak dmuchnie to lakier będziesz miał szorstki jak ryba na tarlepawlikTrike pisze:Nieee, żadna zbrodnia, sam malowałem czasami na zewnątrz, bo żadnej kabiny lakierniczej nie mam, ale wiadomo jak podłoża porządnie nie zabezpieczysz to odkurz z podłoża ląduje na lakierowanym elemencieYesvs666 pisze: A to, że malowałem na zewnątrz to zbrodnia jakaś, trajka będzie gorzej jeździć czy coś?To farba strukturalna, coś jak malowanie proszkowe z grubym ziarnem. Chodziło mi o rustykalny efekt, takiej trochę wyciągniętej z pokrzyw za stodołą i odmalowanej, ma to pasować do surowej, szczotkowanej nierdzewy i malowania czarny mat+ kremowe tegesy. Taki rustic- retro sobie umaniłem. Moja ostatnia trajka była lśniąca jak psa jajca po tygodniu lizania, ta ma być jej przeciwieństwem. Ta farba na ramie ma dość grube ziarno, więc o kurz się nie bałem, bak, błotniki pójdą do lakierni. Jak to finalnie wyjdzie, to się okaże w niedalekiej przyszłości.. .

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- Yesvs666
- Kontakt:
Są dalsze postępy, najważniejsze w całej trajce- blacha jest!!! ?Już była w sumie 1.5 tygodnia temu, ale były anse z cepikiem, więc nie chciałem się chwalić i dziś dostałem telefon, że wszystko poszło i już tylko czekać na twardy dowód.Yesvs666 pisze:Jest git , czekamy na dalsze postępykowall pisze:...ale ten lakier właśnie jest szorstki i taki miał byćpawlikTrike pisze:No właśnie , nic dodać nic ująć ,po prostu że nie bałeś się że jak dmuchnie to lakier będziesz miał szorstki jak ryba na tarleYesvs666 pisze:
Nieee, żadna zbrodnia, sam malowałem czasami na zewnątrz, bo żadnej kabiny lakierniczej nie mam, ale wiadomo jak podłoża porządnie nie zabezpieczysz to odkurz z podłoża ląduje na lakierowanym elemencieTo farba strukturalna, coś jak malowanie proszkowe z grubym ziarnem. Chodziło mi o rustykalny efekt, takiej trochę wyciągniętej z pokrzyw za stodołą i odmalowanej, ma to pasować do surowej, szczotkowanej nierdzewy i malowania czarny mat+ kremowe tegesy. Taki rustic- retro sobie umaniłem. Moja ostatnia trajka była lśniąca jak psa jajca po tygodniu lizania, ta ma być jej przeciwieństwem. Ta farba na ramie ma dość grube ziarno, więc o kurz się nie bałem, bak, błotniki pójdą do lakierni. Jak to finalnie wyjdzie, to się okaże w niedalekiej przyszłości.. .
Historia ciekawa, gdyż moja traja ma jako markę wpisaną Volkswagen, a cepik nie puści, jak nie wybierzesz z listy modelu itp, a wv trzykołowych nie było, jakby się nazywała jakkolwiek inaczej niż istniejące jeździdła to byłoby po bólu, a tak miałem stresa...
Poszła na motocykl, bo cepik z tym volkswagenem nie przepchnął jako auto, na motocykl jakoś dali radę zrobić, czekałem tylko na decyzję o wpisaniu typu do rejestru, bądź o zmianie nazwy z vw na inną. Dziś miła Pani powiedziała mi, że mój typ motocykla został dopisany do rejestru wehikułów jeżdżących po PL i jest gicior! Moto czy auto- jeden hooy, ubezpieczenie 130 zeta, w papierach mam 4 osoby i dmc 1150 kilo- czego chcieć więcej! Kończę malowanie, składam do kupy i wioo

- andrzejqs
- Kontakt:
Super .To, co ty miałeś za papiery, że ci zarejestrowali na Volkswagena. 

Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Poniemieckie.andrzejqs pisze:Super .To, co ty miałeś za papiery, że ci zarejestrowali na Volkswagena.
- Yesvs666
- Kontakt:
Trajka w UK miała jako producent Volkswagen, modelu nie było, jako typ nadwozia Tricycle, rodzaj podwozia- trójkołowe i tyle, albo aż tyle. do tego była pojemność, vin i rok produkcji, reszta pusta- w normalnej rzeczywistości puste pola w dowodzie nikomu nie przeszkadzają...andrzejqs pisze:Super .To, co ty miałeś za papiery, że ci zarejestrowali na Volkswagena.
Tam jest tak, że jak budujesz wydumkę to Vin możesz odziedziczyć po dawcy, albo trzeba go nadać (droga dłuższa i trochę bardziej skomplikowana), jak budowniczy przerabiał garba na trajkę to zostawił vw- nie zmienił nazwy. Tam nikt sobie takimi rzeczami dupy nie zamąca, nie mają mądrzejszego od wszelakich homosapiens cepiku, co wpiszesz- to jest, ma działać i tyle.
Hołd i brawa dla miłych i pomocnych Pań w WK Lublin, które nie poddały się w walcę z czarną materią, jaką jest cepik, i dały radę zrobić robotę

- Yesvs666
- Kontakt:
Po UK ejskie raczejfranky pisze:Poniemieckie.andrzejqs pisze:Super .To, co ty miałeś za papiery, że ci zarejestrowali na Volkswagena.