Trajka dla niepełnosprawnego
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: Trajka dla niepełnosprawnego
ja bym zrobił dłuższy przód reszta ok. chciał bym miec velorexa
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- WiseBlade
- Kontakt:
W jakim programie to zrobiles dzizes ?dzizes pisze:zabawiłem się w projekt ramy do velorexa. i wyszło cosik takiego. jest jeszcze kilka niedociągnięc. uwagi mile widziane
-
- Kontakt:
A zapytam nieskromnie jak chcesz giąć rury . Myśląc o ich powtarzalności ,aby to było w miarę symetrycznie.Jeżeli chodzi o rysunki cadowskie to trochę za mało, nie sądzisz ?. Poza tum zwróć uwagę na mocowanie tylnego wahacza i silniczka.WiseBlade pisze:W jakim programie to zrobiles dzizes ?dzizes pisze:zabawiłem się w projekt ramy do velorexa. i wyszło cosik takiego. jest jeszcze kilka niedociągnięc. uwagi mile widziane
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
dzizes pisze:zabawiłem się w projekt ramy do velorexa. i wyszło cosik takiego. jest jeszcze kilka niedociągnięc. uwagi mile widziane
wyglądem przypomina t-rexa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3bt0uiHt ... re=related[/youtube]
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- dzizes
- Kontakt:
Ano wzorowałem się na t-rex kawasaki. Rysunek jest w solid works. Co do wahacza, to jest on narysowany tylko poglądowo, bo chce zaadaptować jakiś już istniejący (łącznie z kołem) tylko jeszcze nie wiem jaki. rysunek jest narazie cały poglądowy, bo silnika tez nie mam, więc nie wiem jak go mocować. Z tym gięciem rur to mnie trochę zasmuciłeś ;( myślałem, że na giętarkach da się wygiąć rurę, ale nie mam doświadczenia i parku maszyn więc nie wiem
jak coś źle mówie, to znaczy, że mówie źle
- winda
- Secretary
- Kontakt:
da sie na giętarce wygiąć rure ale ty potrzebujesz kilku tak samo giętych.tu może być problem i o tym piszą
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- dzizes
- Kontakt:
narazie to i tak jest w fazie marzeń sennych ale zrealizować trza, bo wiecie jak to jest ...
jak coś źle mówie, to znaczy, że mówie źle
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
Ja gielem na giętarce hydraulicznej i troche czasu i potu wymaga, ale sie da, poprostu trzeba wytrwalości i cierpliwości w ciągłym wkładaniu i wyciąganiu do przymiarki giętego elementu, ale nie ma rzeczy nie możliwych
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
-
- Kontakt:
Piękne jest sprzecicho wyżej ukazane, jeno mnie bardziej na dwa tylne koła po bokach byłoby przydatne a jedno z przodu wysuniete- dla j€z wspomnianego powodu braku równowagi:)Ale pomysł genialny:)
-
- Kontakt:
Witam
Czy jest ktos kto ma do sprzedania trajke w automacie ktora mozna by przerobic dla wozkowicza,a moze ktos jest sklonny wykonac taka pod moje potrzeby ,niestety chociaz chcialbym bardzo sam nie jestem w stanie wykonac mimo kilku pomyslow ,powiedzmy wizji co do wygladu i rozwiazan pozdrawiam
Czy jest ktos kto ma do sprzedania trajke w automacie ktora mozna by przerobic dla wozkowicza,a moze ktos jest sklonny wykonac taka pod moje potrzeby ,niestety chociaz chcialbym bardzo sam nie jestem w stanie wykonac mimo kilku pomyslow ,powiedzmy wizji co do wygladu i rozwiazan pozdrawiam