BLUZY - FORUM E-TRIKE - dla miłośników trike

Wszystko związane z handlem od A do Z
ODPOWIEDZ
Luksky
Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
Kontakt:

Re: BLUZY - FORUM E-TRIKE - dla miłośników trike

Post autor: Luksky »

yunkers pisze:
Rob_trike pisze:a ja nie dostałem :shock:
Macie z Cicholcem tego samego listonosza :D
uważajcie bo listonosz Cicholca łądne córki robi :)
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

Rob_trike pisze:a ja nie dostałem :shock:
ja już mam :mrgreen:
otwieram paczkę - patrzę i myślę, kurwa rozmiar dziecięcy - będzie za mała, ale założyłem i pasuje zajebiście :mrgreen:
Dzięki ZETOR
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
grechotka
Kontakt:

Post autor: grechotka »

Do mnie też dotarła Dzięki.
Dembak
Kontakt:

Post autor: Dembak »

Do mnie też dotarła jest zajefajna.
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

14.05.2014 dotarły do mnie bluzy Skorpiona :D
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Post autor: bandit »

Dzis dotarla do mnie paczka. Plus za fajny pomysl. Rozpakowałem paczke i tu czar prysnął... To jest chyba jakiś żart....
Nie lubię owijać w bawełnę i mówić ze jest fajnie jak tak nie jest! Do rzeczy, koknrety:
1. Rozmiarówka wzieta z księżyca... W klacie Ok. Rękawy przykrotkawe, i za ciasne, dolna część bluzy odstaje jakbym byl w 8 miesiącu ciąży...jak to Lipa stwierdził wisi jak worek...
2. Jakość tej "bluzy" , mam na myśli "polar" jest jakości kiepskiej. Polar powinien być "napompowany" i miękki w dotyku, a nie miec zbyt dużo wspólnych cech ze szmata do podłogi.. Za te nie male pieniadze miały być bluzy polarowe. Podam inny przykład. Zona kupila mi bluzę w lidlu za 50 zeta I jest podobna do tej forumowej, z tą różnicą, że ta z Lidka jakościowo jest o niebo lepiej...cenowo tez.
3. Jak juz jestesmy przy jakości, w miejscu przeszycia rękawa zwisa nitka...to są kurwa jakies jaja....
4. Czas realizacji zamówienia pozostawię bez komentarza. Każdy z nas wie dobrze kiedy wplacal kasę. Bluzę mi zasponsorowala tesciowa z okazji urodzin, które tak de facto obchodzilem w lutym... Po za tym jak juz jestem przy teściowej to chciałbym nadmienić iż jej mina po oględzinach byla bezcenna- jest krawcowa z wieloletnim doświadczeniem.

Moje odczucia są takie, iż miało być tak pięknie a wyszlo jak zawsze. Nie wiem czy tylko ja taki shit otrzymałem czy ktos inny tez. Wg mnie zmarnowana kasa.
Zapraszam do konstruktywnej dyskusji w tym nieciekawym temacie, mogę się mylić ale wydaje mi wsi ze ja albo inni zostalismy nabici z lekksza w butelkę..m
Awatar użytkownika
Katownik
Krótki opis: Pod osłoną nocy P*S kraj na dno toczy
Kontakt:

Post autor: Katownik »

Widzę że nie tylko w Toruniu bluzy szału nie zrobiły.
Jakość wykonania nie współmierna do kasy.
Rozumiem również że taka bluza nie może być napięta jak baranie jaja , ale też nie ma wisieć jak worek .
Luksky
Kontakt:

moja jest OK.

haft lepszy niz na pierwszej edycji. Materiał ja tez chciałbym solidny, markowy polar i byłbym skłonny zapłącic za takowy, ale wiem, ze agendy reklamowe maja w dupie klientów z takimi potrzebami i wciskają gówna. Moja bluza jest FRUITOFTHELOOM - kiedys to była całkiem sensowna firma i chyba dalej jest, bo moj ciuch jest OK. Ciekawe czy wytrzyma tyle ile poprzedni model.
T F F T
A C A B
Luksky
Kontakt:

o nawet samojebke sobie strzeliłem :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
T F F T
A C A B
Awatar użytkownika
Lipa
Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
Kontakt:

Post autor: Lipa »

To fajnie Luk, że Twoja jest ok... moja nie :?
Niestety moja w 100% pokrywa się z opisem Bandita.. dlatego ją odsyłam do reklamacji. Nie oczekuję cudów ale niech przynajmniej haft się trzyma rękawa a bluza rozmiarówki :mrgreen:
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

No niestety, ale taka jest rzeczywistość. Nie ma tragedii z bluzami, które do mnie dotarły, ale fakt, przyczepiać się można.
Wiem jak się teraz czuje Zetor, bo doskonale wiem jak to jest, kiedy się coś załatwia, organizuje, chodzi koło tego, a potem się okazuje że wyszło nie do końca najlepiej. I to nie z winy osoby która się zaangażowała, tylko zleceniobiorcy.

Na mnie bluza nie leży, rękawy za krótkie i za wąskie, bluza trochę krutkawa, szerokość dobra. Bluza dla żony - pasuje idealnie. Dla brata i jego kumpla - będę wiedział jak brat przyjedzie.
Wykonanie - zawsze mogło być gorzej. Czas i pralka zweryfikuje jakość materiału i szwów. Na razie nie narzekam, ale wykonawcę wjebał bym na czarną listę. Albo spalił mu budę, wybił rodzinę, psa, kota, a jego na końcu.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: pawlikTrike »

A może bluzy w zależności od rozmiaru są innego producenta, stąd te rozbieżności co do jakości samych bluz :?
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Luksky
Kontakt:

ej, zapeszyłem. litera T na dole sie rozpierdala. FFT też. nie zwrocilem uwagi, dopiero jak poczytałem Wasze uwagi i paluchem zaczałem dotykać. Wcześniejsza edycja haft ma do dzisiaj. Troche sprany ale jest.
T F F T
A C A B
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
Kontakt:

Post autor: Rob_trike »

ja dzis zobacze bo przyszła - listonosz czy to Cicholcowy czy nie - zawiózł przesyłkę na mój stary adres :mrgreen:
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Rob_trike pisze:Panie, Panowie - w tym temacie zbieramy zamówienie na bluzy i czapeczki Forumowe

Projekt poniżej, gramatuta 280 g/m2, skład 70 % bawełna , 30% poliester - sprawdzona jakość - cena 162 zł z przesyłką

Tabela rozmiarów bluz poniżej

Wszystkie pytania proszę kierować na PW do Zetora - on ogarnia temat zamówień, wpłat, wysyłki

Koszt zakupu czapeczki - około 20 zł w zależności od ilości zebranego zamówienia

Polecam bo szybko taka możliwość zamówienia się nie zdarzy :D

p.s temat będzie monitorowany - wszystkie wpisy nie w temacie będą usuwane - nie dotyczy to wklejanych dup (żeńskich) :mrgreen:
A teraz porównanie, co było obiecane a co jest...
na zdjęciach widac jasno i wyraźnie, że bluza jest "napompowana", popatrzcie na rękawy też, nie jest opieta jak striny na ssaku leśnym, ponadto zwrócił ktoś uwagę , że na zdjęciu ofertowym , które zostało nam przedstawione, bluza z boku posiada szwy i z boku widać wszytą etykietkę, szmaty, które otrzymaliśmy wogóle nie sa podobne do zdjęcia ofertowego.. dalej zamek jest większy i mocniejszy ... Zetor produkt, który nam został przedstawiony jako oferta, a "produkt", który otrzymaliśmy, sa to 2 przeciwstawne produkty!!!
o chuj tu chodzi????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
zetor
Member
Member
Kontakt:

Post autor: zetor »

Hy co mam powiedzieć
Bluza na projekcie nie jest wykonana przez nich i tez nie przez inną firmę która szyje
Masz rację ta bluza to nie polar i nigdy nim nie będzie bo to nie ten materiał
Załatwiają nigdy nic wam nie sciemnialem
i odpowiadalem na wasze wszystkie pytania
Nitka zawsze może się wyprać to przecież nitka zakończona supelkiem
Ale cóż krytyka miło widziana zawsze czegoś nauczy
"żyj a nie istniej"

"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

zetor pisze:Hy co mam powiedzieć
Bluza na projekcie nie jest wykonana przez nich i tez nie przez inną firmę która szyje
Masz rację ta bluza to nie polar i nigdy nim nie będzie bo to nie ten materiał
Załatwiają nigdy nic wam nie sciemnialem
i odpowiadalem na wasze wszystkie pytania
Nitka zawsze może się wyprać to przecież nitka zakończona supelkiem
Ale cóż krytyka miło widziana zawsze czegoś nauczy
To przepraszam bardzo, ofertę dostaliśmy na bluze, a finalnie dostaliśmy produkt "bluzopodobny" w cenie bluzy?????

Co to jest za firma?

Powiem wprost , czuje sie wydymany bez mydła, i wkurwiony za jawne oszustwo.
Było hasło, była prezentacja , kasa poszła, przyszedł shit!!!!

Nitka może się wyprać? Hurtowo w kilku przypadkach? Proszę Cię nie sadź mi takich tekstów, bo rozpakowałem bluzę ze spuszczoną nitką!

Wpłacając kasę zgadzałem się na bluze przedstawiona na zdjęciach- otrzymałem coś innego.. wiec teraz reklamuję towar, bo ktoś zaleciał sobie w chuja!
Awatar użytkownika
Lipa
Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
Kontakt:

Post autor: Lipa »

ok Panowie myślę, że trzeba wysłać bluzy do Zetora i niech Zetor jebnie ich nimi w łeb... albo złoży reklamację. Niech to poprawiają a jak nie są w stanie bądź termin "naprawy" będzie taki jak zamówienia niech oddają kasę.
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Awatar użytkownika
zetor
Member
Member
Kontakt:

Post autor: zetor »

Pierwsza sprawa ze wszystko. Haftem pieczemy na lewą stronę
"żyj a nie istniej"

"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

zetor pisze:Pierwsza sprawa ze wszystko. Haftem pieczemy na lewą stronę

Ok. ale co dalej z problemem?
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Kontakt:

Bandit, OK oczekiwania były inne, wyszła dupa, ale czy gdzieś było napisane że to będą bluzy polarowe ?
Druga rzecz czemu wydaje Ci się że to powinna być ta bluza ze zdjęcia ? Było gdzieś napisane że tak wygląda bluza ? Firma nie robiła żadnego projektu nie dała też żadnych zdjęć bluz, projekt i wizualizacje miał dostarczyć Zetor i o taką wizualizację mnie poprosił więc zrobiłem , wziąłem pierwsze lepsze zdjęcie gościa w bluzie z internetu, zrobiłem projekt bluzy, grafikę na plecy i już. Tak więc metka na plecach i szwy są przypadkowe . Jedyne co było jasne w tym to to, że bluzy maja być czarne, z kapturem, była wymieniona gramatura i skład, nie wiem bo nie widziałem na oczy tych bluz, ale jeżeli się nie zgadza z ofertą to trzeba reklamować.
Luk napisał że jego bluza jest FRUITOFTHELOOM, a wydaje mi się że to dobry produkt, Twoja jest innej firmy ? Jeżeli Twoja bluza jest jakaś nieproporcjonalna, to trzeba reklamować, może inny rozmiar powinieneś mieć ?
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Kontakt:

Bandit, mógłbyś zrobić fotki tej bluzy i mankamentów o których piszesz, najlepiej zalóż ją na siebie, będzie łatwiej Zetorowigadać z tymi "fachowcami" od haftów
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Czy ta firma jest firmą garażowa, czy jak?

Dlaczego nikt nie napisał, że zdjęcie bluzy jest poglądowe?
nie było słowa o polarze, OK ale zdjęcia były i byłem święcie przekonany o tym , że zamawiam produkt ze zdjęcia. Teraz się okazuję że to jednak była tylko propozycja haftu- rewelka, jak już sami się robimy w bambuko...

Puszczające nitki na dzien dobry, są OK?

Firma się zgadza, ale jakość , a raczej materiał z którego są one uszyte- żenada- inaczej, taki shit nie powinień kosztować takiej kasy!!!! Pokazywałem innym osobą ta bluzę i mamy ogólną podśmiechujkę , że ktoś nas ładnie ruchnął...

Okres oczekiwania też był przegięciem. Chyba, że statek płynący z chin miały jakiś dłuższy przestój.

Panowie przecieram oczy jak to czytam , bo nie wierze...
sądziłem, że kota w worku to można kupić na tablicy, a nie na forum , które wspólnie tworzymy...
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Post autor: yunkers »

u mnie akurat w porządku z bluzami, fakt że gdzieś na klubowej nitka poleciała, ale nie ma co robić problemu, co najwyżej do krawcowej na parę minut i wydatek rzędu 5 zeta, rozmiar wybrałem L i może M-ki byłyby lepsze, ale z drugiej strony jak jesienią czy zimą coś pod nią się ubierze to na pewno nie będzie za ciasna, co do projektu to zrobił Pawlik chyba na przypadkowym zdjęciu, które raczej ofertą nie było, przyznam że po drodze nie słyszałem że bluzy mają być polarowe i chyba dobrze bo latem to byłoby kiepsko, ciekawe jak będzie po praniu
co mnie irytuje to niestety napis z nazwą forum, w tej skali to jest po prostu chujowy i jeszcze ta odwrócona swastyka, która na bluzie raczej jak gwiazdka wygląda

zanim wklepałem tekst to już się dyskusja zawiązała..
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 13:17 przez yunkers, łącznie zmieniany 1 raz.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Kontakt:

bandit pisze:
OK ale zdjęcia były i byłem święcie przekonany o tym , że zamawiam produkt ze zdjęcia. Teraz się okazuję że to jednak była tylko propozycja haftu- rewelka, jak już sami się robimy w bambuko...
Ale czemu uważasz że sami robimy się w babmbuko ? twierdzisz że ktoś celowo wprowadził Cię w błąd ? Kto i w jakim celu ? Zetor bo to pilotował ?, ja bo sciagnałem z neta nie to zdjęcie ? czy rob, bo napisał że projekt poniżej ? Uważasz że zotałeś przez forum oszukany ? przy takich zakupach na odległośc, jak nie masz czegoś w ręce zawsze jest ryzyko że nie kupisz tego czego się spodziewasz.
bandit pisze: Panowie przecieram oczy jak to czytam , bo nie wierze...
sądziłem, że kota w worku to można kupić na tablicy, a nie na forum , które wspólnie tworzymy...
czemu przecierasz oczy ? chciałeś dyskusji ? jest dyskusja, próbujemy rozwiązać ten problem, oczywiscie mogłem sę nie odzywać, bo nie mam nic wspólnego z tymi bluzami, prócz tego że sciągnąłem to zdjęcie, wszyscy kupowali kota w worku, wszyscy po trosze zostali niestety oszukani i forum nie ma z tym nic wspólnego, no chyba że uważasz że ktoś celowo Cię nabił w butelkę
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 13:15 przez pawlikTrike, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ