uważajcie bo listonosz Cicholca łądne córki robiyunkers pisze:Macie z Cicholcem tego samego listonoszaRob_trike pisze:a ja nie dostałem

uważajcie bo listonosz Cicholca łądne córki robiyunkers pisze:Macie z Cicholcem tego samego listonoszaRob_trike pisze:a ja nie dostałem
ja już mamRob_trike pisze:a ja nie dostałem
A teraz porównanie, co było obiecane a co jest...Rob_trike pisze:Panie, Panowie - w tym temacie zbieramy zamówienie na bluzy i czapeczki Forumowe
Projekt poniżej, gramatuta 280 g/m2, skład 70 % bawełna , 30% poliester - sprawdzona jakość - cena 162 zł z przesyłką
Tabela rozmiarów bluz poniżej
Wszystkie pytania proszę kierować na PW do Zetora - on ogarnia temat zamówień, wpłat, wysyłki
Koszt zakupu czapeczki - około 20 zł w zależności od ilości zebranego zamówienia
Polecam bo szybko taka możliwość zamówienia się nie zdarzy
p.s temat będzie monitorowany - wszystkie wpisy nie w temacie będą usuwane - nie dotyczy to wklejanych dup (żeńskich)
To przepraszam bardzo, ofertę dostaliśmy na bluze, a finalnie dostaliśmy produkt "bluzopodobny" w cenie bluzy?????zetor pisze:Hy co mam powiedzieć
Bluza na projekcie nie jest wykonana przez nich i tez nie przez inną firmę która szyje
Masz rację ta bluza to nie polar i nigdy nim nie będzie bo to nie ten materiał
Załatwiają nigdy nic wam nie sciemnialem
i odpowiadalem na wasze wszystkie pytania
Nitka zawsze może się wyprać to przecież nitka zakończona supelkiem
Ale cóż krytyka miło widziana zawsze czegoś nauczy
zetor pisze:Pierwsza sprawa ze wszystko. Haftem pieczemy na lewą stronę
Ale czemu uważasz że sami robimy się w babmbuko ? twierdzisz że ktoś celowo wprowadził Cię w błąd ? Kto i w jakim celu ? Zetor bo to pilotował ?, ja bo sciagnałem z neta nie to zdjęcie ? czy rob, bo napisał że projekt poniżej ? Uważasz że zotałeś przez forum oszukany ? przy takich zakupach na odległośc, jak nie masz czegoś w ręce zawsze jest ryzyko że nie kupisz tego czego się spodziewasz.bandit pisze:
OK ale zdjęcia były i byłem święcie przekonany o tym , że zamawiam produkt ze zdjęcia. Teraz się okazuję że to jednak była tylko propozycja haftu- rewelka, jak już sami się robimy w bambuko...
czemu przecierasz oczy ? chciałeś dyskusji ? jest dyskusja, próbujemy rozwiązać ten problem, oczywiscie mogłem sę nie odzywać, bo nie mam nic wspólnego z tymi bluzami, prócz tego że sciągnąłem to zdjęcie, wszyscy kupowali kota w worku, wszyscy po trosze zostali niestety oszukani i forum nie ma z tym nic wspólnego, no chyba że uważasz że ktoś celowo Cię nabił w butelkębandit pisze: Panowie przecieram oczy jak to czytam , bo nie wierze...
sądziłem, że kota w worku to można kupić na tablicy, a nie na forum , które wspólnie tworzymy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość