Lipa pisze:
akcja to zajebisty pomysł ale powinna dotyczyć przymusowej wymiany silników przeznaczonych do przetłaczania wody na silniki przeznaczone do pojazdów mechanicznych
a tak poważnie to kuźwa lata nie jeździ
Pamiętasz to łożysko w skrzyni na wałku co miało luz ? No to się lekko luz pogłębił i siemmering dostał, i cieknie olej na sprzęgło. Mam teraz namiastkę automatu - co nie zmienia postaci rzeczy, że i tak jestem najszybszym króliczkiem u siebie na wsi
no, to ten wehikuł co zrobi Rob ,to już zupełnie będzie kawał rzeźni
Lipa pisze:
akcja to zajebisty pomysł ale powinna dotyczyć przymusowej wymiany silników przeznaczonych do przetłaczania wody na silniki przeznaczone do pojazdów mechanicznych
a tak poważnie to kuźwa lata nie jeździ
Pamiętasz to łożysko w skrzyni na wałku co miało luz ? No to się lekko luz pogłębił i siemmering dostał, i cieknie olej na sprzęgło. Mam teraz namiastkę automatu - co nie zmienia postaci rzeczy, że i tak jestem najszybszym króliczkiem u siebie na wsi
no, to ten wehikuł co zrobi Rob ,to już zupełnie będzie kawał rzeźni
to będzie czysta kurwa moc !!!!
nie "czysta" a tylko 260 KM
eee ostatnio było 280 km... lipa
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
boooooo ..... 260 KM to ma na pewno albo 280 KM chyba bo to WRX STI i niby po VIN ma 280 ale pisza że też 260 wychodziły z fabryki więc skromny z natury jestem - piękny i młody, coraz mądrzejszy więc piszę 260
Wiktor pisze:Jestescie zboczeni
nic tylko moc i moc
a gdzie napawanie się klangiem(co za kurwa słowo) silnika
i spokojne pyrkotanie????
Wiktor ma chwile zawahania - może warto się nawrócić ? Ale kto będzie straszył młodzież i moherowe berety na wybrzeżu ?
Wiciu nie załamuj się jest dobrze A wogóle coś mało się odzywasz - no i bardzo dawno Cię nie widziałem aż się boję czy np włosów nie zapuszczasz Na kongresie musisz być bo jak nie to przyjedziemy po Ciebie
Od paru dni traja mi się trzęsła i coś zaczęło "latać" w skrzyni. Dziś dzieło zniszczenia dokonało się do końca i usterka została zlokalizowana - urwało się mocowanie poduszki przedniej skrzyni biegów... o dziwo poduszka jest cała.
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Lipa pisze:Kurde temat z 2012r... nieźle Od tego czasu wiele się zmieniło - co rok nowy silnik
Postanowiłem temat odświeżyć
... no i nie byłbym sobą gdyby w tym roku nie było nowego serca !!!
jedzie, jedzie.... niedługo przyjedzie
Weź mnie Lipa nawet nie wkurwiaj
Dzwonie do gościa z Wisły
Silnik subaru 2,5 rs ,ale juz sprzedany gatka szmatka i takie tam
okazuje się ,że uprzedzil mnie jeden taki z miasta Torunia i nawet mi powiedział z imienia i nazwiska kto taki śmiał mnie uprzedzić
Lipa pisze:Kurde temat z 2012r... nieźle Od tego czasu wiele się zmieniło - co rok nowy silnik
Postanowiłem temat odświeżyć
... no i nie byłbym sobą gdyby w tym roku nie było nowego serca !!!
jedzie, jedzie.... niedługo przyjedzie
Weź mnie Lipa nawet nie wkurwiaj
Dzwonie do gościa z Wisły
Silnik subaru 2,5 rs ,ale juz sprzedany gatka szmatka i takie tam
okazuje się ,że uprzedzil mnie jeden taki z miasta Torunia i nawet mi powiedział z imienia i nazwiska kto taki śmiał mnie uprzedzić
Adaś - kto pierwszy ten ma Subaru RS