poczekajmy na efekt końcowy

to ja z Sulkym dwa dni wczesniej....bo nikłe szanse aby gnojowóz wyjechac w 2011...Czarek-trike pisze:Rob_trike pisze:Noooo skończy się wasze latanie jak pojebanych z Klata a reszta daleeeeeko z tylu
buuuuuuuchachaaaas
Jak będzie gdzieś wyjazd Klubowy to ja wyjadę dzień wcześniej, a Wy mnie dogonicie
bo trza sie panie do roboty wziac!!!Luksky pisze:to ja z Sulkym dwa dni wczesniej....bo nikłe szanse aby gnojowóz wyjechac w 2011...
To trza było jeszcze ze 3 dni poświęcić i by jezdził w tym sezonieWiktor pisze:luka traje 3 dzionki robilem
ten mig to zlotkomały pisze:Luk nie może tak szybko zapierdalać bo za silną spawarkę mu sprzedałeś.
Z angielskiego jestem mądry ale tylko w mordzieRob_trike pisze:potrzebna mi była znajomość Twojego angielskiego - ale już "pokaleczyłem" wiadomość i odesłałem
Dzięki i pozdr
a co chcesz przerabiać w tej nowej trajce.ze zdjec wynikało że juz skończona.taka fajna niska.jak zaczniesz kombinować to znowu skończysz z silnikiem średnio szanowanym na tym forum. aż boje sie nazwe wymienićRob_trike pisze:to fakt - jak ma się zaplecze techniczne ( spawarka, tokarka i inne mało potrzebne graty) to robota idzie..
Ja w sobotę chciałem troszkę podciągnąć robotę przy traji - i dupanie mam tokarki a potrzebuje przerobić wał napędowy - więc robota stop pewnie do wtorku przy dobrym humorze tokarza
Wiktor nie ściemniaj , przecież wiadomo że robisz to w połowie czasu który podajesz .Wiktor pisze:ty sie tu kasa nie wymawiaj
ja w sobote wieczorem i dzis prawie rame skonczylem
jeszcze z dwa dzionki i skonczone
Par razi mówiłem dajce my qpotrzebna mi była znajomość Twojego angielskiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość