Trajka yunkersa
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Re: Trajka junkersa
złożyłeś do kupy koła - jutro piasty przerabiam na 5x100 i się czaje na poszerzenie felg - ile cm ma wstawiona blacha ? opony 315 ???
pozdr rob
pozdr rob
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Powiem szczerze, że nie mam ostatnio za wiele czasu, a jak był to mróz i tak jakby go nie byłe, wszystko co tyczy się trajki zawieszone, wstawiałem blachę szerokości 21 cm, nawet dzisiaj oglądałem sobie te felgi i myślałem..... ale na tym się skończyło, dopiero chwilę temu z pracy wróciłem, zajadam obiado-kolację i dalej myślę..... 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
za przysłowiowa flaszkę zostałem obdarzony takim oto "zestawem", nikt nie wie czy to zagada, młodzież zawinęła bokiem jakieś drzewo bez draśnięcia komory silnika więc szansa że tam się coś uszkodziło jest mała, ma to dwa plusy - 1.7 16V czyli coś koło 140 koników i skrzynia z czteronapędówki, jeśli silnik żyje to prawdopodobnie wyleci wtrysk bo mam do tego dwugardzielowe gaźniki dellorto, ale to temat bardziej na przyszłość - grzechem byłoby tego nie wziąść
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
- Iron Maiden
- Kontakt:
przed odpaleniem przepacz popychacze zaworow,sa olejowe i lepiej sprawdzic jak długo stał.
Ale tak to silniczek pierwsza klasa...ino odpalic,wkładać do trjeczki i łłłoooooogiiiiińńńńńń hehehe
Ale tak to silniczek pierwsza klasa...ino odpalic,wkładać do trjeczki i łłłoooooogiiiiińńńńńń hehehe
A.C.A.B.
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
na wszelki wypadek usun resztki mozgów z grodzi
jak poświeci słońce to cuchnie niemiłosiernie..

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
z racji zmiany koncepcji zamówiłem komplet felg, po pewnych perypetiach, powrocie pierwszej przesyłki do producenta, dzisiaj dotarły calutkie i świeżutkie, co by nie mówić cieszę się jak dziecko
, jutro zakładam opony, jednak po dzisiejszej przymiarce, tak na oko, nie bardzo pasuje rozmiar przedniej opony, chyba będzie zamiana na szerszą, ale decyzja to jutro po konsultacji w zakładzie wulkanizacyjnym

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Krótki opis: do Admina - profil do usunięcia
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- Wiktor
- Kontakt:
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Wiciu poczekaj na i po kongresie zmieni zdanieWiktor pisze:tarcze juz projektowac???
![]()
![]()

Bay
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Junkers przyjacielu, zmieniasz koncepcję na całą traję czy tylko na koła ?
Omne Trinum Perfectum.
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
tył 18-tki 10 cali, przód 20-tka 8,5 calaRob_trike pisze:jaki rozmiar i jaka szerokosc ?
to raczej za jakiś czasWiktor pisze:tarcze juz projektowac???

zmiana dotyczy przedniego zawiasu, wzorowany ma być na zawieszeniu prezentowanego na forum motocykla z silnikiem tatry, w każdym razie jednowahaczowy, co do samych felg to nie ma wielkiego wyboru jeśli chce się dograć wymiary z jednego rodzaju (przynajmniej jeśli chodzi o pewien przedział cenowy), padło na takie bo raz że mi się podobają, a po drugie firma oferuje je w kilku ET i o różnym rozstawie śrubcustom pisze:Junkers przyjacielu, zmieniasz koncepcję na całą traję czy tylko na koła ?
-
- Kontakt:
a szkoda pierwsza koncepcja była świetnajunkers pisze: zmiana dotyczy przedniego zawiasu, wzorowany ma być na zawieszeniu prezentowanego na forum motocykla z silnikiem tatry, w każdym razie jednowahaczowy,
do Admina - profil do usunięcia
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
dzięki, ale nic straconego, może w jakimś późniejszym projekcie, sam wiesz jak ciężko znaleźć wykonawcę na coś takiego, oczywiście w rozsądnych pieniądzachkaski pisze:a szkoda pierwsza koncepcja była świetnajunkers pisze: zmiana dotyczy przedniego zawiasu, wzorowany ma być na zawieszeniu prezentowanego na forum motocykla z silnikiem tatry, w każdym razie jednowahaczowy,
-
- Kontakt:
pracuje nad fajnym kontaktem na 3 - 4 osiowe CNCjunkers pisze:dzięki, ale nic straconego, może w jakimś późniejszym projekcie, sam wiesz jak ciężko znaleźć wykonawcę na coś takiego, oczywiście w rozsądnych pieniądzachkaski pisze:a szkoda pierwsza koncepcja była świetnajunkers pisze: zmiana dotyczy przedniego zawiasu, wzorowany ma być na zawieszeniu prezentowanego na forum motocykla z silnikiem tatry, w każdym razie jednowahaczowy,
jak się dogadam tobie pierwszemu dam znać
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
dzięki Bracie byłaby fajna sprawa, a mi przy zakładaniu opon wyszedł problem z ta 20-to calową, nie chce współpracować, na jednym warsztacie się poddalikaski pisze:pracuje nad fajnym kontaktem na 3 - 4 osiowe CNCjunkers pisze:dzięki, ale nic straconego, może w jakimś późniejszym projekcie, sam wiesz jak ciężko znaleźć wykonawcę na coś takiego, oczywiście w rozsądnych pieniądzachkaski pisze:a szkoda pierwsza koncepcja była świetnajunkers pisze: zmiana dotyczy przedniego zawiasu, wzorowany ma być na zawieszeniu prezentowanego na forum motocykla z silnikiem tatry, w każdym razie jednowahaczowy,
jak się dogadam tobie pierwszemu dam znać

- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
jak mi powiedzieli, że nie dadzą rady to sobie od razu o Tobie pomyślałem, że pewnie nie byłoby problemumały pisze:Przywiez do mnie ja 20tki zakładam rękoma![]()
![]()

- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
Oprócz kół pełnych do widlaka to robimy wszystkie do 58".junkers pisze:jak mi powiedzieli, że nie dadzą rady to sobie od razu o Tobie pomyślałem, że pewnie nie byłoby problemumały pisze:Przywiez do mnie ja 20tki zakładam rękoma![]()
![]()
-
- Kontakt:
ja mam tylko 2 osiową , na twój projekt to za małojunkers pisze:jak mi powiedzieli, że nie dadzą rady to sobie od razu o Tobie pomyślałem, że pewnie nie byłoby problemumały pisze:Przywiez do mnie ja 20tki zakładam rękoma![]()
![]()
- Wiktor
- Kontakt:
a ja robie do widlaków 8''-20''mały pisze:Oprócz kół pełnych do widlaka to robimy wszystkie do 58".

idą zmiany
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
pełne?Wiktor pisze:a ja robie do widlaków 8''-20''mały pisze:Oprócz kół pełnych do widlaka to robimy wszystkie do 58".![]()
![]()
![]()
T F F T
A C A B
A C A B
- Wiktor
- Kontakt:
idą zmiany
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
pierdole, zmienię koła na takie z widlaka