ale tłoki ze swiatłami od Lublinka III to mój pomysł. jakis czas temu pół nocy nad tym myslałem.
ale jak mówi klasyk "lepiej zajebiście zerżnąć niż hujowo wymyślić"
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:ale tłoki ze swiatłami od Lublinka III to mój pomysł. jakis czas temu pół nocy nad tym myslałem.
ale jak mówi klasyk "lepiej zajebiście zerżnąć niż hujowo wymyślić"
Też mnie to gnębiło po nocach , ale światełko dałem od passata . Co do tłoka to nie wiem , jest duży średnica 125 mm , na złomie też nie wiedzieli . Na pewno od jakiejś ciężarówki .
No właśnie Robert , to chyba to zdjęcie
Kupiłem do tego jakiś klosz ale nie podoba mi się , jest za bardzo wypukły a tutaj dobrze by wyglądał jakiś płaski , tylko nigdzie nie potrafię znaleźć szkła o średnicy 110 do 115 mm.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Potrzebna pompa wtryskowa do Feniksa .
Może ktoś ma i chciałby odsprzedać .
Okazało się że pompa przy tym silniku ma ograniczenie mocy , bo silnik chodził w agregacie prądotwórczym .
Silnik W 123 240 D
Pompa o numerach 616 070 7301
custom pisze:Potrzebna pompa wtryskowa do Feniksa .
Może ktoś ma i chciałby odsprzedać .
Okazało się że pompa przy tym silniku ma ograniczenie mocy , bo silnik chodził w agregacie prądotwórczym .
Silnik W 123 240 D
Pompa o numerach 616 070 7301
Wyjeta z auta z Niemiec z małym przebiegiem... Ci Niemcy to są biedni , przeliczając ich zarobki do naszych na ilość zakupionego paliwa, to nas przebijają kilkakrotnie, a wala tak niskie przebiegi... Nie ma to jak chłyt marketingowy.
Widzisz sulki to co ten gościu dał na ogłoszeniu to jest według mojej wiedzy (nabytej wczoraj )pompa z merola ,ale z 200 a nie z 240 , na jego tabliczce jest- Pes 4M50- i dolny numer -615- a na customowej-Pes4M55-i dolny nr .na tabliczce 616 i to jest właśnie z 240 ,na zdjęciu podałem nr. katalogowy który powinien być na pompie ,jest to pierwszy nr.na tabliczce , jak on się będzie zgadzał plus ten dolny -616- to wszystko powinno być ok------nie jestem pompiarzem i morze się mylę ---
Dzisiaj udało mi się znaleźć pompę o numerach jak podpowiada katalog ale stan techniczny nieznany .Zobaczymy , może się uda .
Kowal flacha już się chłodzi , jutro mamy szkolenie
custom pisze:Dzisiaj udało mi się znaleźć pompę o numerach jak podpowiada katalog ale stan techniczny nieznany .Zobaczymy , może się uda .
custom pisze:Dzisiaj udało mi się znaleźć pompę o numerach jak podpowiada katalog ale stan techniczny nieznany .Zobaczymy , może się uda .
JEDNA ???
No to sie dowiedziałem Kowal ile potrafisz wypić , mogę powiedzieć że w tej materii jestem cienki
Jednym słowem spotkanie udane , film urwany
namierzyłem jeszcze dwie pompy o nr 616 jutro Ci zawiozę . Tamtą weź od pompiarza i miej w domu gdyby go nie było.
JEDNA ???
No to sie dowiedziałem Kowal ile potrafisz wypić , mogę powiedzieć że w tej materii jestem cienki
Jednym słowem spotkanie udane , film urwany
namierzyłem jeszcze dwie pompy o nr 616 jutro Ci zawiozę . Tamtą weź od pompiarza i miej w domu gdyby go nie było.
Heehee urwanym filmem się nie przejmuj ,jakoś go posklejamy, ale foty chyba jakieś ocalały
Sulkyrider pisze:To te fele to do feniksa robiłeś?
Nie , do feniksa tylko przymierzaliśmy ,ale z oponą byłoby 205 cm , więc odpuszczam .Te Yokohamy też nieźle pasują , cieszę się , że nie udało mi się kiedyś ich sprzedać , teraz pasują do feniksa zajebiście