z kontekstu rozmowy wynika ze nie możesz doczekać się bólu dupy...adaśko pisze:oj ja już doczekać się nie mogę

z kontekstu rozmowy wynika ze nie możesz doczekać się bólu dupy...adaśko pisze:oj ja już doczekać się nie mogę
Zgadza się pawełka.pawełek pisze:oj, powody bólu dupy mogą być różne....Arek pisze:boli od siedzenia na plastikowym krzesełku, nie na traji
rob_bull pisze:Z tego co wiem to na pewno ze środkowej lecą
mam nadzieję że jednak będzieszczerwonyskorpion pisze:A u mnie sprawa się rypła żona we wtorek wyjeżdża za granicę więc ciężko mi będzie pogodzić wszystkie sprawy ,praca , dom i dokończenie trajki .więc moje spotkanie zw wami w Babkach stoi pod wielkim znakiem zapytania.
Mam nadzieję, że dasz radę, a jak nie uda Ci się wykończyć potwora, to przyjeżdżaj bez trajki !czerwonyskorpion pisze:A u mnie sprawa się rypła żona we wtorek wyjeżdża za granicę więc ciężko mi będzie pogodzić wszystkie sprawy ,praca , dom i dokończenie trajki .więc moje spotkanie zw wami w Babkach stoi pod wielkim znakiem zapytania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości