Zrobię po zakończeniu, jeśli autor wyrazi zgodęcustom pisze: TUTORIAL.

Zrobię po zakończeniu, jeśli autor wyrazi zgodęcustom pisze: TUTORIAL.
...no to zaraz zejdzie na temat dupcustom pisze:Ten temat jest zajebisty , nie dość , że prace szybko idą to w dodatku same konkrety tu są poparte zdjęciami.
TUTORIAL.
Przepraszam nie jestem komputerowcem. Moglibyście mi wyjaśnić - co to jest tutorial. Z tego co się domyślam to taki przedstawiony temat w którym jest pokazane jak to się robi krok po kroku.custom pisze:TUTORIAL.
Dlatego nie wypowiadam się w tym temacieLuksky pisze:w szoku jestem...... tempo takie że zawstydziłeś 99% budowniczych....
tyci-pn pisze:Dlatego nie wypowiadam się w tym temacieLuksky pisze:w szoku jestem...... tempo takie że zawstydziłeś 99% budowniczych....
Jutro muszę zabrać traję już do siebie i tempo na pewno spadnie. Na dworze -25 to wtym swoim blaszaku nie poszaleję.Luksky pisze:w szoku jestem...... tempo takie że zawstydziłeś 99% budowniczych....
vulcan pisze:Nie no chłopy czuje się trochę zmieszany.
Trajka na tym etapie była robiona dokładnie przez 10 dni po 4 do 6 godzin dziennie przez nie młodego schorowanego człowieka. Tak jak pisałem ja pracuję raczej koncepcyjnie, jedynie to przy szlifowaniu trochę pomagałem.
Nie żebym był fałszywie skromny - jeśli chcecie zrobię Wam rozpiskę ile co i jak długo trwało.
To prawda, że to forum bardzo mi pomaga nie tylko merytorycznie ale i dopinguje do dalszego gonienia roboty. Mam często takie uczucie jak coś robię, żeby "chłopom" podesłać efekty swojej pracy tak zwyczajnie się pochwalić.Ta atmosfera jest to taka otoczka, która jest chyba ważniejsza niż sam sprzęt, który tworzymy.
Winda linia jest już ustalona na trwałe, to położenie będę ustalał do skutku po skończonej robocie na drążkach (wieloklinie) a przód na lagach - pozostawiłem sobie zapas ok 2.5cm na wypadek gdyby siadła. Prześwit został już dzięki Waszym sugestiom ustalony na 14 cm w pozycji spoczynkowej (myślę, że wystarczy do pokonywania krawężników) No i te 50 cm wysokości siedziska jest sprawą priorytetową.
Dzięki za doping już teraz obiecuję poprawę i przyhamowanie tempa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość