Ciupcia pisze:Ciupcia Budyn, Ciupcia na inne sformulowania sie nie godze.Nie potrzebanie dales zdjecie, bo ten kto mial zobaczyc to zobaczyl na zywo, a kto nie widzial mogl zalowac- ale juz trudno.Tak mowilam do narzeczonego, bo jak sie obudzilam to myslalam, ze to moj chlop ja jeszcze mam zdjecia z kielbaskami
Pisalem ze nie dam i kelbasek nie chce tez!!!!!!111
Na nastepne spotkanie to kamerę trza zabrać OBOWIĄZKOWO Zadne fotki nie zastąpią textów w stylu:"chodź w krzaciory","wymienimy się stringami","to co było do tej pory to chuj-Malina się obudził-zazdrosny jest"
krobia pisze:Na nastepne spotkanie to kamerę trza zabrać OBOWIĄZKOWO Zadne fotki nie zastąpią textów w stylu:"chodź w krzaciory","wymienimy się stringami","to co było do tej pory to chuj-Malina się obudził-zazdrosny jest"
Krobia zapomniałeś o tym jak z Devilem przy ognisku instruktarzu udzielaliśmy jak mojej żony nie wolno łapać?
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
krobia pisze:Na nastepne spotkanie to kamerę trza zabrać OBOWIĄZKOWO Zadne fotki nie zastąpią textów w stylu:"chodź w krzaciory","wymienimy się stringami","to co było do tej pory to chuj-Malina się obudził-zazdrosny jest"
Krobia zapomniałeś o tym jak z Devilem przy ognisku instruktarzu udzielaliśmy jak mojej żony nie wolno łapać?
Ale Ty wiesz chyba ze juz za pozno mi to powiesziales!!!Juz bylo po fakcie
No cóż
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
No cóż
Nie trzeba było latać z Ania w krzaczory i wymieniać sie stringami A zresztą nadrobiłeś z Budyniem
krobia pisze:
Nie trzeba było latać z Ania w krzaczory i wymieniać sie stringami A zresztą nadrobiłeś z Budyniem
ANIA....Fajna laseczka To chyba w jej stringach do domu wróciłem
I rozwiałeś moje watpliwości Jadac do domu za toba dziwiłem sie dlaczego dłuto ciagniesz po asfalcie Myślałem,że albo końcówke szlifujesz albo wietrzysz a Tobie po prostu nie mieściło się w tych stringach