Sulkyrider pisze:Caly czas rozwazam, ale tak jak pisalem wczesniej, rama jest pod zabudowe, wiec albo karoseria na tym albo kanapa, przemysle to jeszcze do jutra, caly czas szukam rozsadnej koncepcji.
Niezłą koncepcję podał Ci Luk ,
dotyczyła trajki pawlika . Ale jak mówią " Twój cyrk Twoje małpy "
Sulkyrider pisze:Caly czas rozwazam, ale tak jak pisalem wczesniej, rama jest pod zabudowe, wiec albo karoseria na tym albo kanapa, przemysle to jeszcze do jutra, caly czas szukam rozsadnej koncepcji.
Niezłą koncepcję podał Ci Luk ,
dotyczyła trajki pawlika . Ale jak mówią " Twój cyrk Twoje małpy "
Rozwiązanie pawlika jest zajebiste, i bardzo pradopodobne że cokolwiek z niego zaczerpnę, w każdym razie cały czas myślę.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
nie myśl tyle bo myślicielem zostaniesz albo Cie głowa rozboli na koncu. idź zakakalić żonkę, wypal faje...... samo przyjdzie w nocy nad ranem ok 5. u mnie tak przychodzi.....
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Słuchaj rad łysych \wydepilowanych\ gdzie niegdzie ty zarosniety w czapce ale jak ptaszki śpiewają juz niedługo czuprynke ponosisz masz czas podobno do któregos 1szego a czas tyka ruszaj sie Sulki
Przemyślałem, poprzymierzałem, przeanalizowałem. Siedzenia będą normalnie, czyli pojedynka dla kierowcy i za nim kanapa podwójna.
Z małym prześwitem się wyjaśniło. Ścigany jak zamawiał tę ramę u Kowala to planował dłuższe sprężyny i rama po prostu pod takie sprężyny jest przygotowana. Jest kilka wyjść z tej sytuacji, najprościej chyba będzie dorobić kielichy pod kielichy sprężyn, które wydłużą sprężyny o jakieś 3 cm, i tak chyba zrobię.
Sulki , jest to mój pierwszy błotnik , naprawdę pierwszy
Powinien zostać u mnie ale posłałem go z dedykacją dla przyjaciela , który chce z nami jeździć .
Będzie mi bardzo miło jak będę go widział w Twojej traji .
tak Custom bardzo ładnie postąpił.chyle czoła równiez przed Kowalem , Robem , Małym , Devilem , Czarkiem. jesli kogos pominąłem to przepraszam.Sulky a spróbuj teraz trajki nie złozyć
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:tak Custom bardzo ładnie postąpił.chyle czoła równiez przed Kowalem , Robem , Małym , Devilem , Czarkiem. jesli kogos pominąłem to przepraszam.Sulky a spróbuj teraz trajki nie złozyć
to proste - jak nie złoży to robimy najazd - spijamy właściciela i w weekend skończymy za niego jego traję
a w zemście malniemy ją na żółto-różowo-seledynowy kolor
Jesteście porąbani, ja wiedziałem że wwszystkiego się można po Was spodziewać, ale z tą "Akcją" to przekombinowaliście.
Jeszcze niedawno w ogóle nie miałem w planie budowy "normalnej" trajki, a teraz dzięki Wam maszyna powstanie i to niedługo.
Gdyby nie Wasza pomoc to dalej bym się pierdolił z tym rewersem, który na chwilę obecną mnie przerasta (w końcu kiedyś też powstanie)
Teraz przede mną bardzo odpowiedzialne zadanie, żeby nie spierdolić Waszego wkładu, mam nadzieję że traja spełni Wasze oczekiwania, no i już się cieszę że będę mógł niedługo z Wami jeździć.
Winda, pominąłeś jeszcze Karrambę, Sokratesa i Luka.
Krzychu pisze:Lipa, mozesz wrzucic foto tego kołka?
szczerze... nie chce mi się. Jeżeli myślisz o kupnie - NIE JEST NA SPRZEDAŻ.
Koło leży gdzieś w garażu i jak będzie potrzebne do budowy komuś z jajami i pozytywnym "pierdolcem" jak np. Sulky to je wygrzebie i dam. ot i cała filozofia....
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Planuję zrobić karoserię i utrzymać maszynę w takim stylu.
Nie mam zamiaru oczywiście kopiowac, ale chodzi mi o stylizację maszyny.
Czas pokaże czy podołam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.