strugam
-
- Kontakt:
Re: strugam
bierz ta za 5 tys!
- krobia
- Kontakt:
A dlaczego tak sugerujesz?bolek pisze:bierz ta za 5 tys!
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
bo chce zebys mial brzydsza i drozszakrobia pisze:A dlaczego tak sugerujesz?bolek pisze:bierz ta za 5 tys!

- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
po pierwsze jest od razu na chodzie , po drugie ma ważne oc i przegląd i już masz co najmniej 500 zł do przodu a wygląd zawsze można zmienić ja też bym się skłaniał do tej wersji http://allegro.pl/trike-i1645365777.html ale takie jest tylko moje skromne zdaniekrobia pisze:A dlaczego tak sugerujesz?bolek pisze:bierz ta za 5 tys!

w tej http://allegro.pl/trajka-sam-trike-i1643136110.html masz troszke do zrobienia trzy lata stała pewnie z jakiegoś dziwnego powodu bo po co budować trajkę żeby stała ?
Zacząłeś już coś budować i nie masz czasu a chcesz już jeździc więc lepiej kupić trajkę na chodzie , wiec.......
i jeszcze ten silnik od zapa

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
- krobia
- Kontakt:
No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Hitler po przepiciu
...sam kurwa nie wiem co zrobić

- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
Nie będziemy ingerować zebyś kupował to co się nam podoba.Od Kowala gość kupił traje nawet ją nie jezdził tylko przerabiał od razu i nie kosztowała 5 ale 12tyś.Nie wiem jak tera wygląda ale dla mnie to była najładniejsza traja na malcu i taką samąkrobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Hitler po przepiciu![]()
![]()
![]()
chciałem mieć.To ma byś traja dla ciebie.
- Pablo
- Kontakt:
przyjdzie zima i zrobisz ja jak sobie dusza zapragnie:)krobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Hitler po przepiciu![]()
![]()
![]()
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
mały pisze:Nie będziemy ingerować zebyś kupował to co się nam podoba.Od Kowala gość kupił traje nawet ją nie jezdził tylko przerabiał od razu i nie kosztowała 5 ale 12tyś.Nie wiem jak tera wygląda ale dla mnie to była najładniejsza traja na malcu i taką samąkrobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Hitler po przepiciu![]()
![]()
![]()
chciałem mieć.To ma byś traja dla ciebie.
Jak się kupuje i przerabia traje wg swoich widzi mi się to wychodza kolosalne pieniądze

Co to tych dwóch trajek to ta niebieska brdziej mi się podoba, co do stanu tecynicznego toć kutwa obiew są na malcu czyli dziś jeździ jutro nie koniecznmie, więc tym chyba nie ma co się sugerować, a z silnika zapa moźna stolik wystrugać

btw moją wypowiedza się nie sugeruj bo jestem po alko:)
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
Pablo pisze:przyjdzie zima i zrobisz ja jak sobie dusza zapragnie:)krobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Hitler po przepiciu![]()
![]()
![]()
Rame ma przerabiac po chuj to lepiej robic ta co ma w garazu a ta za 5 ma tylko felgi lepsze reszta do dupy jak dla mnie ale pamietaj Krobia Twoj wybor
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Oj tam się czepiasz! Jak się umyje i ogole to po wypłacie żona mi mówi że ciacho ze mniekrobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Maciej na Zlocie po przepiciu![]()
![]()
![]()

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- krobia
- Kontakt:
dzwoniłem do Ciebie przedchwilą i odzywa mi sie stale ta Twoja cycata sekretarkamaciej pisze:Oj tam się czepiasz! Jak się umyje i ogole to po wypłacie żona mi mówi że ciacho ze mniekrobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Maciej na Zlocie po przepiciu![]()
![]()
![]()
- krobia
- Kontakt:
To i tak masz lepiej niż ja,bo chociaż raz w miesiacu odezwie się di Ciebie ludzkim głosemmaciej pisze:Oj tam się czepiasz! Jak się umyje i ogole to po wypłacie żona mi mówi że ciacho ze mniekrobia pisze:No fakt,ta za 5 koła jest od razu do jazdy.Ale ona jest brzydka jak Maciej na Zlocie po przepiciu![]()
![]()
![]()

- krobia
- Kontakt:
Umawiałem się z gościem na dziś,źe przyjeżdżam i jak mi pasi to płace to co chce i zabieram.Dzwonie przed wyjazdem a on mi mówi,że ma 48 śledzących aukcje i chce dać wszystkim równe szanse,no i liczy na większą kase.Aukcja trwa do jutra do 20.38dark pisze:Oblukałeś te traje
- Iron Maiden
- Kontakt:
- Iron Maiden
- Kontakt:
ja bym mu parę słów powiedział...
najpierw się umawia,a teraz że nie jest gość porąbany jakiś...w tym przypadku regulamin allegro i negatywa mu strzelić ...
najpierw się umawia,a teraz że nie jest gość porąbany jakiś...w tym przypadku regulamin allegro i negatywa mu strzelić ...
A.C.A.B.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujek
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujek

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
trajka w Tuskmenistanie jest towarem niesprzedajnym, chyba ze 200% ponizej kosztow wytworzenia. Niech frajer testuje, dobrze
Krobia unies sie honorem a jak dojdzie do rozmowy to powiedz ze w tej sytuacji 500zl przepiles ze zgryzoty, ale juz masz inna na oku..

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujek
Nie koniecznie, co tu dużo gadać cena jest bardzo atrakcyjna . Traja też wygląda w miare ok. Zobaczcie jakie kaszaloty na allegro stoją po 10-12 tyś.
Ta trajka powinna dość szybko zejść

BTW swoją też kupowałem z tych okolic, kurwa ale koleś zawziecie trzymał cene, nawet 500zł nie chciał zrzucić ...i w ogóle był jakiś przekretas

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
Pany a jak jest z allegro?
Jak nie ma napisane ze nie sprzeda jak nie osiagnie ceny minimalnej to jak dasz zeta wiecej niz wystawione to musi za te kwote sprzedac i nie moze sie wycofac czy tak jest
Jesl tak to tylko odpilnowac koniec i ma trajke
Tylko nie wiem czy to tak jest
slyszalem kiedys ze ktos auto zamiast 40 tysia pomylkowo wstawil 4 tysia i musial oddac za cztery ponoc przez sad slo i kupujacy wygral ale to bylo Kup Teraz nie wiem jak jest z aukcja
Jak nie ma napisane ze nie sprzeda jak nie osiagnie ceny minimalnej to jak dasz zeta wiecej niz wystawione to musi za te kwote sprzedac i nie moze sie wycofac czy tak jest
Jesl tak to tylko odpilnowac koniec i ma trajke
Tylko nie wiem czy to tak jest
slyszalem kiedys ze ktos auto zamiast 40 tysia pomylkowo wstawil 4 tysia i musial oddac za cztery ponoc przez sad slo i kupujacy wygral ale to bylo Kup Teraz nie wiem jak jest z aukcja
- winda
- Secretary
- Kontakt:
klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
jesli klikniesz 1 zł ponad cene minimalna to musi sprzedać.inaczej sąd
jesli klikniesz 1 zł ponad cene minimalna to musi sprzedać.inaczej sąd
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU