Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Rekin pisze:Faktycznie, macie rację koledzy, że forum to nie gadka przy ognisku w towarzystwie jacka Danielsa gdzie może pitolić głupoty i rano nikt specjalnie nie pamięta. A tu na forum pozostaje ślad i ciagnie się czasami jak guma w gaciach za człowiekiem. Zatem z tymi specjalistami to nie było złosliwe tylko tak mi się wyrwało. Jak uraziłem to sory, choć w przeciwieństwie do "brudnych szmatek" spec od małolat może mieć delikatną satysfakcję zważywszy na to, że te 16-17 latki mają już wygląd i czasami niemałe doswiadczenie.
....spoko obecnie na forum to "ładnie,grzecznie i poukładane".tak z 5lat temu to tu doooopiero teksty leciały
Rekin pisze:Faktycznie, macie rację koledzy, że forum to nie gadka przy ognisku w towarzystwie jacka Danielsa gdzie może pitolić głupoty i rano nikt specjalnie nie pamięta. A tu na forum pozostaje ślad i ciagnie się czasami jak guma w gaciach za człowiekiem. Zatem z tymi specjalistami to nie było złosliwe tylko tak mi się wyrwało. Jak uraziłem to sory, choć w przeciwieństwie do "brudnych szmatek" spec od małolat może mieć delikatną satysfakcję zważywszy na to, że te 16-17 latki mają już wygląd i czasami niemałe doswiadczenie.
Forum ma swoją nieokiełznaną specyfikę , Ci co się obrażli zostali potraktowani klafiszem F13. Została klawa wiara , nikt się nie obraża a wnioskuję z wpisów że dobrze się bawią ...
Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
adaśko pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
Na razie nie ma żadnej informacji, ale dopiero zaczął się rok, wiec pewnie w marcu dopiero coś się ruszy z organizacją różnych imprez.
Póki co, mała prezezentacja mojej trajki: https://www.youtube.com/watch?v=fO0UyaQ ... e=youtu.be
"W życiu trzeba być rekinem, jeśli nie chcesz by dopadły Cię inne rekiny."
No to opierdol waść tego --jacusia --do końca i wyjedz wreszcie na trasę bo od tego patrzenia i polerowania tylko dostaniesz zakwasów w rękach a tu jest potrzebny ból krzyża od siedzenia i uśmiech pełen komarów w zębach
kowall pisze:No to opierdol waść tego --jacusia --do końca i wyjedz wreszcie na trasę bo od tego patrzenia i polerowania tylko dostaniesz zakwasów w rękach a tu jest potrzebny ból krzyża od siedzenia i uśmiech pełen komarów w zębach
Już troszeczku jeżdziłem, nawet dzisiaj mam w planie, ale chyba będzie padać. Idę do kościoła i się pomodlę o suszę i jebnę na tacę stówkę co by się ziściło !
Akurat z suszą bym tu nie wyjeżdżał bo to problem się robi od kilku lat, a jak już chcesz kasą rzucać to proponuję rzucić na dom dziecka albo fundacje.
adaśko pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
Na razie nie ma żadnej informacji, ale dopiero zaczął się rok, wiec pewnie w marcu dopiero coś się ruszy z organizacją różnych imprez.
Póki co, mała prezezentacja mojej trajki: https://www.youtube.com/watch?v=fO0UyaQ ... e=youtu.be
Dobry filmik, w mniej niż 3 minuty 2 razy sobie polałeś
Dobry filmik, w mniej niż 3 minuty 2 razy sobie polałeś
Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
Koszernego lodu tam nie ma?
Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
No właśnie ! Za loda to ja podziekuję, ...sam sobie zrobię !
bandit pisze:Akurat z suszą bym tu nie wyjeżdżał bo to problem się robi od kilku lat, a jak już chcesz kasą rzucać to proponuję rzucić na dom dziecka albo fundacje.
Z tacą to zarcik. A co do suszy to akurat u nas na północy prawie ciągle Bangla desz.