....spoko obecnie na forum to "ładnie,grzecznie i poukładane".tak z 5lat temu to tu doooopiero teksty leciałyRekin pisze:Faktycznie, macie rację koledzy, że forum to nie gadka przy ognisku w towarzystwie jacka Danielsa gdzie może pitolić głupoty i rano nikt specjalnie nie pamięta. A tu na forum pozostaje ślad i ciagnie się czasami jak guma w gaciach za człowiekiem. Zatem z tymi specjalistami to nie było złosliwe tylko tak mi się wyrwało. Jak uraziłem to sory, choć w przeciwieństwie do "brudnych szmatek" spec od małolat może mieć delikatną satysfakcję zważywszy na to, że te 16-17 latki mają już wygląd i czasami niemałe doswiadczenie.
Stajnia elbląska
Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
- krobia
- Kontakt:
Re: Stajnia elbląska
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
azjatki i te sprawykrobia pisze:(..)
....spoko obecnie na forum to "ładnie,grzecznie i poukładane".tak z 5lat temu to tu doooopiero teksty leciały
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- bandit
- Kontakt:
I loża szyderców była.
-
- Kontakt:
teraz lekko pociśniesz tych kurwów kitajców to zaraz oburzeniebandit pisze:I loża szyderców była.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
Forum ma swoją nieokiełznaną specyfikę , Ci co się obrażli zostali potraktowani klafiszem F13. Została klawa wiara , nikt się nie obraża a wnioskuję z wpisów że dobrze się bawią ...Rekin pisze:Faktycznie, macie rację koledzy, że forum to nie gadka przy ognisku w towarzystwie jacka Danielsa gdzie może pitolić głupoty i rano nikt specjalnie nie pamięta. A tu na forum pozostaje ślad i ciagnie się czasami jak guma w gaciach za człowiekiem. Zatem z tymi specjalistami to nie było złosliwe tylko tak mi się wyrwało. Jak uraziłem to sory, choć w przeciwieństwie do "brudnych szmatek" spec od małolat może mieć delikatną satysfakcję zważywszy na to, że te 16-17 latki mają już wygląd i czasami niemałe doswiadczenie.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
17ki też są fajneCzarek-trike pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabakąRekin pisze:Faktycznie, macie rację koledzy, że forum to nie gadka przy ognisku w towarzystwie jacka Danielsa gdzie może pitolić głupoty i rano nikt specjalnie nie pamięta. A tu na forum pozostaje ślad i ciagnie się czasami jak guma w gaciach za człowiekiem. Zatem z tymi specjalistami to nie było złosliwe tylko tak mi się wyrwało. Jak uraziłem to sory, choć w przeciwieństwie do "brudnych szmatek" spec od małolat może mieć delikatną satysfakcję zważywszy na to, że te 16-17 latki mają już wygląd i czasami niemałe doswiadczenie.
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- Rekin
- Krótki opis: Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znależć.
- Kontakt:
Na razie nie ma żadnej informacji, ale dopiero zaczął się rok, wiec pewnie w marcu dopiero coś się ruszy z organizacją różnych imprez.adaśko pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
Póki co, mała prezezentacja mojej trajki: https://www.youtube.com/watch?v=fO0UyaQ ... e=youtu.be
"W życiu trzeba być rekinem, jeśli nie chcesz by dopadły Cię inne rekiny."
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
No to opierdol waść tego --jacusia --do końca i wyjedz wreszcie na trasę bo od tego patrzenia i polerowania tylko dostaniesz zakwasów w rękach a tu jest potrzebny ból krzyża od siedzenia i uśmiech pełen komarów w zębach
- mechanior
- Member
- Kontakt:
No to pora ją ukurzyć na trasie , bo jazda to ""najfajniejsza rzecz jaką robi się w ubraniu""
- Rekin
- Kontakt:
Już troszeczku jeżdziłem, nawet dzisiaj mam w planie, ale chyba będzie padać. Idę do kościoła i się pomodlę o suszę i jebnę na tacę stówkę co by się ziściło !kowall pisze:No to opierdol waść tego --jacusia --do końca i wyjedz wreszcie na trasę bo od tego patrzenia i polerowania tylko dostaniesz zakwasów w rękach a tu jest potrzebny ból krzyża od siedzenia i uśmiech pełen komarów w zębach
- bandit
- Kontakt:
Akurat z suszą bym tu nie wyjeżdżał bo to problem się robi od kilku lat, a jak już chcesz kasą rzucać to proponuję rzucić na dom dziecka albo fundacje.
-
- Kontakt:
Dobry filmik, w mniej niż 3 minuty 2 razy sobie polałeśRekin pisze:Na razie nie ma żadnej informacji, ale dopiero zaczął się rok, wiec pewnie w marcu dopiero coś się ruszy z organizacją różnych imprez.adaśko pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
Póki co, mała prezezentacja mojej trajki: https://www.youtube.com/watch?v=fO0UyaQ ... e=youtu.be
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!Czarek-trike pisze:Dobry filmik, w mniej niż 3 minuty 2 razy sobie polałeśRekin pisze:Na razie nie ma żadnej informacji, ale dopiero zaczął się rok, wiec pewnie w marcu dopiero coś się ruszy z organizacją różnych imprez.adaśko pisze:Pewnie w tym roku (jak co roku) bedzie ''zlod nad wdą'' w Czarnej wodzie... Przybądź... tam fajnymi trunkami częstują...i tabaką
Koszernego lodu tam nie ma?
- Rekin
- Kontakt:
Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
No właśnie ! Za loda to ja podziekuję, ...sam sobie zrobię !
- Rekin
- Kontakt:
Z tacą to zarcik. A co do suszy to akurat u nas na północy prawie ciągle Bangla desz.bandit pisze:Akurat z suszą bym tu nie wyjeżdżał bo to problem się robi od kilku lat, a jak już chcesz kasą rzucać to proponuję rzucić na dom dziecka albo fundacje.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
o kurwaRekin pisze:Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
-
- Kontakt:
Tego jeszcze na forum nie byłoArek pisze:o kurwaRekin pisze:Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Czarek-trike pisze:Tego jeszcze na forum nie byłoArek pisze:o kurwaRekin pisze:Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Fakt ,nie było , zdjęć tylko nie wklejajCzarek-trike pisze:Tego jeszcze na forum nie byłoArek pisze:o kurwaRekin pisze:Jakie dwa razy, to samo ujęcie . A widziałeś,że pije? I do tego pierdoli się z tą flaszką już z dwa miesiące. i do tego ciepłe!
- Rekin
- Kontakt:
Dzisiaj wyjechałem z garażu i przewietrzyłem sprzęt. Pogoda była super, wręcz nawet idealna.
- Rekin
- Kontakt:
Nie wiem czy się za ciepło ubrałem, czy to gorąco mi się robiło z wrażenia. Jednym słowem: BAJKAdark pisze:Brawo TY , Jakie wrażenia z jazdy ...
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
I o to chodzi
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
No i gitara , ale jakiś mały ten Harley
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...