Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Ładna zabawka, nawet po ciemku
Naciągnij sobie ten pasek od alternatora, jak nie będzie piszczał to zacznie ładować i nie będziesz musiał codziennie na prostowniku wisieć.
aaannnd pisze:Ładna zabawka, nawet po ciemku
Naciągnij sobie ten pasek od alternatora, jak nie będzie piszczał to zacznie ładować i nie będziesz musiał codziennie na prostowniku wisieć.
Dzięki, byłem po drodze u kumpla mechanika i się naciągnęło i naoglądało. Szkoda ,że tego cuda na placu nie możesz zarejestrować.
Czytałem co nie co na jej temat, chyba jeszcze była przed malowaniem, chłopak ma okrutne zdolności, zobaczył pierwszy raz Trajke którą kupiłem, jedno pytanie jaka pojemność i się zaczęło, jaki model skrzyni, itd.
Franky72 już bez przesady, ja zwykły amator.
Rob fotki cobry są gdzieś w powitalni.
A z zarejestroaniem będę kombinować jak już będzie wyglądać do ludzi. Albo na zabytek albo może uda się kupić jakiś papierowy model samochodu marki sam
Krakusy, gdzie wy się chowacie ?
Traja wpadła na mnie dwa razy, chciałem dogonić ale jakoś ciężarową lawetą cienko mi szło. Widziana była na Kurdwanowie pod Dekadą oraz na Zakopiance.
Co do Cobry to nie widziałem ale jeżeli bandzior z avatara istniej na żywo to z chęcią go zobaczę.
Traja na Mnikowie ma być i basta - zorganizuje specjalnie dla Ciebie konkurs...
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
mazda pisze:Krakusy, gdzie wy się chowacie ?
Traja wpadła na mnie dwa razy, chciałem dogonić ale jakoś ciężarową lawetą cienko mi szło. Widziana była na Kurdwanowie pod Dekadą oraz na Zakopiance.
Co do Cobry to nie widziałem ale jeżeli bandzior z avatara istniej na żywo to z chęcią go zobaczę.
Traja na Mnikowie ma być i basta - zorganizuje specjalnie dla Ciebie konkurs...
A proszę Cię bardzo. W przyszłym tygodniu podjadę pod Twój warsztat ,ale wieczorem, chyba ,że w sobotę, bo wcześniej kończe.
A jakby zmienić dyfer na inny ? Nie umiem tego przeliczać ale czy dyfer z diesla nie ma innego przełożenia i przy skrzyni z benzyniaka ten dyfer będzie kręcił się szybciej ?
Piec trzeba wypiaskować i pomalować na czerwono a dekle pochromować - była by bajka. Ciekawe jak by pozbyć się kopułki i zrobić to na cewkach. Listwa na 6 jest w BMW
Jak byś stary piec wyrzucał to mogę mieć prawo pierwokupu ? Potrzebuje blok, trybiki, tłoki, korby
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
mazda pisze:A jakby zmienić dyfer na inny ? Nie umiem tego przeliczać ale czy dyfer z diesla nie ma innego przełożenia i przy skrzyni z benzyniaka ten dyfer będzie kręcił się szybciej ?
Piec trzeba wypiaskować i pomalować na czerwono a dekle pochromować - była by bajka. Ciekawe jak by pozbyć się kopułki i zrobić to na cewkach. Listwa na 6 jest w BMW
Jak byś stary piec wyrzucał to mogę mieć prawo pierwokupu ? Potrzebuje blok, trybiki, tłoki, korby
mazda pisze:Ciekawe jak by pozbyć się kopułki i zrobić to na cewkach. Listwa na 6 jest w BMW
NIe ma potrzeby, do tych silników są aparaty bezstykowe w razie czego, wszystko na nich bangla jak trzeba, z dyfrem można pomodzić z jakiegoś diesla, tak żeby traja na pierwszym biegu leciała ze 120
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
mazda pisze:A jakby zmienić dyfer na inny ? Nie umiem tego przeliczać ale czy dyfer z diesla nie ma innego przełożenia i przy skrzyni z benzyniaka ten dyfer będzie kręcił się szybciej ?
Piec trzeba wypiaskować i pomalować na czerwono a dekle pochromować - była by bajka. Ciekawe jak by pozbyć się kopułki i zrobić to na cewkach.