Olej promień skrętu, najwyżej na pięć razy zawrócisz, przecież masz wsteczny....no chyba ze sie zagubił w trakcie budowy
Ja mam taki skręt jak TIR z naczepą na placu manewrowym, i nie bardzo sie tym przejmuje
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Ooooo, jak widziałeś na filmiku jaki Rob ma skręt, to u mnie jest podobny a może nawet większy, ale olalem to, mam wiekszy problem... odkrecają mi sie szpilki w kolach, wiesz może czy do alusów są jakies specjalne szpilki,bo ja mam od zwyklych felg, kombinuje juz na ruzne sposoby i dalej sie luzuja a nie chce żeby mnie kółko wyprzedziło bo to ma zły wpływ na uzębienie
... _ _ _ ...
tak nakretki powinny byc inne do alu i do blach ale miałem kiedys przypadek taki ze nakretki były nowe do alu a i tak sie odkrecały bo srodek felgi byłza duży itrzeba było kupic takie pierscienie plastikowe i to załatwiło problem
jazda trajką to przeżycie duchowe in szybciej tym bliżej Boga
kato pisze:tak nakretki powinny byc inne do alu i do blach ale miałem kiedys przypadek taki ze nakretki były nowe do alu a i tak sie odkrecały bo srodek felgi byłza duży itrzeba było kupic takie pierscienie plastikowe i to załatwiło problem
Tak myślałem, ale nie byłem pewny, felga jest na otworze centrującym dopasowana, wiec musze wymienić tylko szpilki.
Dzięki Kolegom za podpowiedź
... _ _ _ ...
Dupa jasiu jechac do oponiarza niech sruby dokreci na powietrze wrzyciu sie nieodkreci mialewm przypadki ze rura 2 m zeby odkrecic moje zdanie takie jak sie odkreca to dupa majster przykręcał
Anginsam pisze:Dupa jasiu jechac do oponiarza niech sruby dokreci na powietrze wrzyciu sie nieodkreci mialewm przypadki ze rura 2 m zeby odkrecic moje zdanie takie jak sie odkreca to dupa majster przykręcał
Ale ja właśnie takim ustrojstwem dokręcalem też, i dupa jasiu po kilkuset metrach musze poprawiać...może to wina flanszy?
Mam przerobioną z czterech na pięć szpilek,
... _ _ _ ...
Noooo noooo, zajefajnie, sie zapowiada........... bardzo fajny zbiornik. Działaj panie działaj. Koncepcja słuszna kontynuacji i rejestracji
z czego masz na dupie te rolki gumowe chyba, napisz bo szukam czegos podobnego
... _ _ _ ...
te rolki to połaczenie dwóch odbojników od przyczepy duzych bo niby sa małe tez ale nie było ich akurat w sklepie oczywiscie nawleczone na rurke dokładny koszt tych gumek to 20pln
co sadzicie o zamontowaniu akumulatora pod siedzeniem pasażera bo mam co do tego watpliwosci . Da mi to prawie 30 cm oparcia ale pasazer bedzie wysoko siedział
kato pisze:co sadzicie o zamontowaniu akumulatora pod siedzeniem pasażera bo mam co do tego watpliwosci . Da mi to prawie 30 cm oparcia ale pasazer bedzie wysoko siedział
Myśle że nie było by źle, u mnie jest ponad 30 cm i nie wygląda to najgorzej, ja mam tam zbiornik zamontować, a aku mam pod atrapą zbiornika
... _ _ _ ...
kato pisze:co sadzicie o zamontowaniu akumulatora pod siedzeniem pasażera bo mam co do tego watpliwosci . Da mi to prawie 30 cm oparcia ale pasazer bedzie wysoko siedział
Co to znaczy wysoko? Czy tak jak na fotce poniżej ? Według mnie to norma
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !