Siedzenie obi gumolitemCzarek-trike pisze:siedzenie odpierdziel z ryflaLuksky pisze:no to widze ze bez ryfla sie nie obedzie, ale tym razem musi byc stalowy, aluminium jest za miekkie dla mnie

Siedzenie obi gumolitemCzarek-trike pisze:siedzenie odpierdziel z ryflaLuksky pisze:no to widze ze bez ryfla sie nie obedzie, ale tym razem musi byc stalowy, aluminium jest za miekkie dla mnie
Nie "u Windy" tylko "do windy"GOLDHEART pisze:krobia Ty jakis remont u windy robisz??
Polecam.Czarek-trike pisze:siedzenie odpierdziel z ryflaLuksky pisze:no to widze ze bez ryfla sie nie obedzie, ale tym razem musi byc stalowy, aluminium jest za miekkie dla mnie
to Ty winde masz w domu??? chacjendakrobia pisze:Nie "u Windy" tylko "do windy"GOLDHEART pisze:krobia Ty jakis remont u windy robisz??
szalony koniuRob_trike pisze:jak szalony koń struktor skończy karocę to da foty![]()
![]()
Czekajcie na telefony od DEVILA...pawlikTrike pisze:Rob mam to samo - nie mogę się zebrać,mnie też by się jakiś kop przydał
mały pisze:Czekajcie na telefony od DEVILA...pawlikTrike pisze:Rob mam to samo - nie mogę się zebrać,mnie też by się jakiś kop przydał
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość