o tak właśnieRob_trike pisze:mozliwosci jest duzo..... najlepiej przyłóż do karosy i porównaj - przyklej na taśmę 2stronna

o tak właśnieRob_trike pisze:mozliwosci jest duzo..... najlepiej przyłóż do karosy i porównaj - przyklej na taśmę 2stronna
winda pisze:kurwa zapomniałe o tym wydechu! sam Sulky takie produkował
ale jak go podłaczyłem pod silnik Vw VR6 to chciał mi skubaniec urwać rękę razem z dłutem............ Dzialalo to pieknie, tylko sie przegrzewalo trocheSulkyrider pisze:Jebał to pies, to był prototyp zrobiony z ciekawości.
Jak bylo napedzane spalinami, to raczej musiało sie grzać moim zdaniem.Luksky pisze:ale jak go podłaczyłem pod silnik Vw VR6 to chciał mi skubaniec urwać rękę razem z dłutem............ Dzialalo to pieknie, tylko sie przegrzewalo trocheSulkyrider pisze:Jebał to pies, to był prototyp zrobiony z ciekawości.
Pewnie tak. Do tego celu powinny być C3, a najlepiej tulejki.Luksky pisze:nie - łożyska sie bardzo grzały. Rozpierdoliły by się przy jezdzie dluzszej niz pol godziny
no ja pierdole, jak dostanie rykoszetem to bedzie problem..........Sulkyrider pisze:Pewnie tak. Do tego celu powinny być C3, a najlepiej tulejki.Luksky pisze:nie - łożyska sie bardzo grzały. Rozpierdoliły by się przy jezdzie dluzszej niz pol godziny
To było na próbę. Może się rozpierdoli obecnemu właścicielowi
Nie do końca to steampunk. Troche to jakby dieselpunk, ale też nie do końca. Dzisiaj pomalowałem podkładem, usztywniłem jeszcze i pierdolę się z przodem. Trochę zabawy z tym mam.custom pisze:Sulk ostro poszedłeś w steampunk , naprawdę ostro![]()
tak 3maj.
winda pisze:to Sulkypunk.
Japierdole , powitajmy nowy styl SULKYPUNKkrobia pisze:winda pisze:to Sulkypunk.
Tak tworzy się historia....
Hasło do encyklopedii już mamy,teraz czas stworzyć jakiś opis
Najlepiej jakim trunkiemJapierdole , powitajmy nowy styl SULKYPUNK
To naprawdę dobre pytanie.... chodzi mi po głowie kilka koncepcji, ale na pewno będą mocowane do karoserii.krobia pisze:Tak troszke nie w temacie,ale ...jakiego masz pomysła na tylne błotniki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość