witam no są i maja mniej niż naście latpasek36 pisze:Smoki to może i wyginęły ale dziewice to chyba jeszcze są choć wyglądają jak smoki hi hi . Kto był w Irlandii to na pewno widział nie jednego smoka hej.Luksky pisze:smoki to mam gdzieś, ale te dziewice co im rzucali na pozarcieoj glupie te smoki, glupie jak but - dlatego wyginely
witam wszystkich
- El Kopyto
Re: witam wszystkich
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
-
- Kontakt:
Witaj kolego to dobry pomysł ze zbudowaniem czegoś fajnego a w szczególności Trajki 

- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
Socrates, nie gniewaj sie kolego ale w tym temacie buduje sie smoki, na trzech kołach...Socrates pisze:Witaj kolego to dobry pomysł ze zbudowaniem czegoś fajnego a w szczególności Trajki
Zartownis ze mnie więc się nie przejmuj

Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
- pasek36
- Krótki opis: obecnie dłubie
- Kontakt:
Miałem raz okazje widzieć " irlandzkie smoki " na trzech kolach. Dwóch kolesi przeleciało obok mnie to fajka wyleciała mi z gęby a syn miał oczy jak 5 zloty przez chyba dziesięć minutkrzysiek1105 pisze:Socrates, nie gniewaj sie kolego ale w tym temacie buduje sie smoki, na trzech kołach...Socrates pisze:Witaj kolego to dobry pomysł ze zbudowaniem czegoś fajnego a w szczególności Trajki
Zartownis ze mnie więc się nie przejmuj![]()

- Wiktor
- Kontakt:
- pasek36
- Krótki opis: obecnie dłubie
- Kontakt:
Te smoki to wyglądały jak ciężarówki a od chromu to oślepnąć można byłoWiktor pisze:wiktor z klata zapierdalali![]()
![]()
![]()
witaj kolego!!