Olej,Ty jako specjalista od wszelkiej maści kombinacji wymyśl coś aby ta kasa leciała przez Seszelepatryks83 pisze:OIL napisz mi na pw swoje dane, konto adres imię nazwisko itp. bo nie mogę ci przesłać kasy, sam numer konta nie wystarczy!!!

Olej,Ty jako specjalista od wszelkiej maści kombinacji wymyśl coś aby ta kasa leciała przez Seszelepatryks83 pisze:OIL napisz mi na pw swoje dane, konto adres imię nazwisko itp. bo nie mogę ci przesłać kasy, sam numer konta nie wystarczy!!!
Oil do przelewów zagranicznych potrzebny jest również tzw kod Swift lub Bic Code podadzą ci go w twoim bankupatryks83 pisze:OIL napisz mi na pw swoje dane, konto adres imię nazwisko itp. bo nie mogę ci przesłać kasy, sam numer konta nie wystarczy!!!
Brać bo warto.Oil pisze:moge lyknac za70 zeta tylnie kolo od Kawasaki GPZ 600 warto brac?lib kawasaki gpz550
nie znudzi sie o nie nie brac mozna tylko jakos nie moge znalez tanich 16 calowych oponslawek99 pisze:Brać bo warto.Oil pisze:moge lyknac za70 zeta tylnie kolo od Kawasaki GPZ 600 warto brac?lib kawasaki gpz550
Oil jak znudzi Ci się ten silnik to ja go mogę odkupić od Ciebie
Bandit zadajesz retoryczne pytania, u Oila nie może być tak że od razu ma pasować, bez dreszczyku się nie obejdziebandit pisze:Jednak to kółko od kawy, i dobrze. Mierzyłes ośkę czy ta sama średnica co lagi?
tak jak radziles to takie wziolem srednicy nie mierzylem bo ono w drodze jeszcze jeszcze bak od urala kupilem-zalatwilem(nie potrzebne skreslic) i lampki na tyl od przyczepkibandit pisze:Jednak to kółko od kawy, i dobrze. Mierzyłes ośkę czy ta sama średnica co lagi?
na tyl chce miec komplet swiatel lacznie z cofaniem raz ze mi sie spodobaly sie w trajce Muchowskiego dwa ze za darmo bylykato pisze:to kup od etz nowa w toruniu kosztuje 30 zl tylko nie od przyczepki![]()
![]()
strach się baćOil pisze:wiktor mi polecil silnik .....
Coś po wpisie Panie to wnioskuje żeś nerwowy....tyci-pn pisze:Oil skąd u Ciebie ten stoicki spokój .....aż Ci zazdroszcze!
Nie moglem sie powstrzymac ale ......no coz ma chlopak dobry silnikCzarek-trike pisze:albo zrobił psikus i powiedział,że zapek jest zajebiozaOil pisze:wiktor mi polecil silnik .....
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości