witam
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Re: witam
Ja pierdole, 710 jesteś numer 1 tego forum..................a niektórzy agramera nie rozumieli.............. w tym tempie do końca roku najebiesz z 1000 postów 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- krobia
- Kontakt:
OJP!!! Trzy dni wolami na oklep,dwa dni sprintem przez moczary i trzynascie minut lotem koszacym z szybkoscia swiatla na wysokosci lamperji z ladowaniem lysym czolem na betonie.Tak chyba w wielkim skrocie mosiala wygladac Twoja najkrotsza droga do szkoly. A po za tym to jestes gosc nie do wyjebania 
Pozdrawiam z okolic torunia

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Tu chyba jest sedno...krobia pisze:OJP!!! Trzy dni wolami na oklep,dwa dni sprintem przez moczary i trzynascie minut lotem koszacym z szybkoscia swiatla na wysokosci lamperji z ladowaniem lysym czolem na betonie.Tak chyba w wielkim skrocie mosiala wygladac Twoja najkrotsza droga do szkoly. A po za tym to jestes gosc nie do wyjebania

Krobia, rozjebałeś mnie
710, nasze forum akceptuje kropki, przecinki, nowe linijki i inne sztuczki. Spróbuj z tym pokombinować.
Nie musisz pisać każdego zdania w nowym poście.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
Co tu dopalacze rozdają?
Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
mnie teżSulkyrider pisze:Tu chyba jest sedno...krobia pisze:OJP!!! Trzy dni wolami na oklep,dwa dni sprintem przez moczary i trzynascie minut lotem koszacym z szybkoscia swiatla na wysokosci lamperji z ladowaniem lysym czolem na betonie.Tak chyba w wielkim skrocie mosiala wygladac Twoja najkrotsza droga do szkoly. A po za tym to jestes gosc nie do wyjebania
Pozdrawiam z okolic torunia![]()
![]()
![]()
Krobia, rozjebałeś mnie

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Mimo tych wszystkich niedociągnięć cieszę się ,że jesteś tak pozytywnie zakręcony w kierunku budowy własnej traji.
Jakby nie było,łączy nas jedna pasja . Nie ma u nas podziałów na budżety , typy trajek , malowane , chromowane ,
wypasione czy gołe
jesteśmy tu ,bo łączą nas TRZY KOŁA i jesteśmy z tego dumni
można powiedzieć , że jesteśmy elitą bo jeździmy na tym co sami zbudujemy .
Na forum czujemy się jak w rodzinie a samą obecność tutaj traktujemy jak najlepszą rozrywkę połączoną z kopalnią wiedzy.
Dlatego trzeba wykazać minimum dbałości pisząc posty , aby inni mogli zrozumieć Twoje intencje.
Jakby nie było,łączy nas jedna pasja . Nie ma u nas podziałów na budżety , typy trajek , malowane , chromowane ,
wypasione czy gołe

można powiedzieć , że jesteśmy elitą bo jeździmy na tym co sami zbudujemy .
Na forum czujemy się jak w rodzinie a samą obecność tutaj traktujemy jak najlepszą rozrywkę połączoną z kopalnią wiedzy.
Dlatego trzeba wykazać minimum dbałości pisząc posty , aby inni mogli zrozumieć Twoje intencje.
Omne Trinum Perfectum.
- El Kopyto
co do cala metrycznego i roroweg prosze zrudlo http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwint
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- El Kopyto
miala byc trajka na wzor bobera ale kusi mnie taka trajka zawias silnika V dalbym silnik 126p tylko jest pytanie od czego dac skrzynie biegów i czy na przod by wystarczylo zawieszenie od jawy?
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 16:40 przez El Kopyto, łącznie zmieniany 1 raz.
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic