witam
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
- bandit
- Kontakt:
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Re: witam
Powitać rencistę z poradnikiem . Ciekawe jaki budżet zainwestujesz w traję jadąc po najniższej linii oporu , może pobijesz rekord ?
Był tutaj taki jeden który przeznaczył 2000 zł
niestety zabrakło mu .
Był tutaj taki jeden który przeznaczył 2000 zł

Omne Trinum Perfectum.
- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
Mazury witają ...
Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
-
- Kontakt:
- mechanior
- Member
- Kontakt:
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam z Leszna.
Co do Twojej teori "cala metrycznego i rurowego" to dzwoniłem do mojego dziadka, który całe życie przepracował budując różnego rodzaju konstrukcje, pojazdy i nie spotkał nigdy takowego określenia. Jak to możliwe podaj źródło tego co mówisz.
Co do Twojej teori "cala metrycznego i rurowego" to dzwoniłem do mojego dziadka, który całe życie przepracował budując różnego rodzaju konstrukcje, pojazdy i nie spotkał nigdy takowego określenia. Jak to możliwe podaj źródło tego co mówisz.
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
- El Kopyto
z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- El Kopyto
a tak apropo custom nauczylo mnie życie nieplanowac budzetu buduje na zasadzie nato mnie stac to mi sie podoba to kupuje staram sie przynajmiej100mies na czesci przeznaczac
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
710 pisze:z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
Zwykle jestem powściągliwy w ocenach, bo przecież każdy jest inny, każdy ma inne postrzeganie świata , ale teraz nie mogę... OJP, k...wa,

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
No właśnie, bo chciałem się zapytać, czy Ty czasami czytasz to co napisałeś ????710 pisze:oj staralem sie w jednej odpowiedzi wszystkim odpowiedziec

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- El Kopyto
tak czytam i rozumie pytali sie o koszty jakie planuje to napisalem ile narazie wydalem pytali sie jak ma wyglondac to napisalem pytali dleczego bak od urala to odpisalem grzecznie