dark pisze:I owalnych podnóżków ...
i azjatek

dark pisze:I owalnych podnóżków ...
to znowu Ty prezesem będziesz musiał byćLuksky pisze:dark pisze:I owalnych podnóżków ...
i azjatek
kaski pisze:to znowu Ty prezesem będziesz musiał byćLuksky pisze:dark pisze:I owalnych podnóżków ...
i azjatek
nie będę opowiadał o tych walkach jakie odbyłem o kartony pod śmietnikiemLuksky pisze:wykupił cała tasme klejąca w kiosku
"kartontrajka"Sulkyrider pisze:Polakieruj jak jest, dobrze wygląda to po co kombinować
Dziękuję Tyci za cenne wskazówki i również żałuję że daleko mamy do siebie bo widzę że znasz doskonale temat a pytań mam sporo.tyci-pn pisze:Możesz to jeszcze okleić bandażem( takim do płyt G/K) z klejem,pomalować cienko zywicą.
Po wyschnięciu można potraktować to gipsem szpachlowym i wyszlifować.Wydobędziesz w ten sposób ładne powierzchnie.Potem to wszystko pomaluj i masz gotowe kopyto......I dwie mozliwości 1. albo robisz na tym forme 2. albo gotowy wyrób.Jako oddzielacz (separator)możesz użyć "alkochol poliwinylowy( tylko nie doustnie)lub pasty woskującej.Za komuy była taka pod nazwą ES-1.Qrwa duzo tego pisania,szkoda ,że mieszkasz tak daleko.
\Tyci złoty chłopaktyci-pn pisze:3mam kciuki. Wrazie czego wal jak w dym
Wyjdą, wyjdą pod warunkiem,że forma nie będzie "zamknięta" Jeśli jest zamknięta to należy zrobić tak aby była dzielona.custom pisze:Fajnie się to zapowiada i widać , że skorupa na tym wyjdzie .
Z formą mógłby być problem , bo nie wiadomo czy następne skorupy chciałyby z niej wychodzić w jednym kawałku.
Koleś który się bawi w te klocki miał właśnie problem z tym .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości