Na imię mam Bogdan lat 43 jestem z woj. pomorskiego (Koszwały 15 km. od gdańska E7).Obserwowałem początki powstawania tego forum i chyba się zaraziłem.Pierwszy raz znalazłem stronę w googlach jak pamiętam TRIKE BY KOLEJORZ i od tego wszystko znów się zaczęło.Jestem pełen podziwu dla założyciela tej stronki a póżniej forum.Trzeba mieć wielką pasję do tych sprzętów aby pogodzić to wszystko z obowiązkami życia codziennego. Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym od 20 lat serwisuję markę BMW i prowadzę własny warsztat. Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów bedzie potrzebował pomocy w kwestii zastosowań części BMW-(połączenia elektryczne silników, skrzyń automatycznych jak też ich napraw, systemów abs asc pdc tempomatów itp. jak też zastosowania części mechanicznych i adaptacji ich do trajek, to o ile moja skromna wiedza pozwoli zawsze będę służyć pomocą. Od 8 lat zastanawiam się nad zbudowaniem własnej trajki teraz spróbuję ją zbudować na bazie silnika z BMW 740- M60 V 8 no i jakoś powoli w końcu zaczynam działać dzięki temu forum które mnie do tego zmotywowało. Mam nadzieję że również ja będę mógł liczyć na pomoc was Forumowiczów bo jak widzę jesteście kopalnią wiedzy. Pierwszą trajkę zbudowałem mając naście lat na bazie Jawy 350. Dziś na takiego sprzęta nie podniósłbym kątówki bo to teraz zabytek i trzeba mieć do niego szacunek a pasjonaci by mnie ukrzyżowali. Kompletuję materiał na ramę, resztę części i osprzętu posiadam na magazynie

".....zawsze chciałem mieć tak popierdolonych kolegów...."