Witamy wszystkich miłośników dwóch i trzech kółek .Mamy na imię Paweł i Radek jesteśmy w trakcie budowy trajki na bazie malucha.Chęcią budowy trajki zaraził nas Cicholc , wzorójemy się na jego trajce i pomysłach
Mamy nadzieję że możemy liczyć na waszą pomoc co do budowy trajeczki , i że zaakceptujecie nas w waszym klubie.POZDROWIONKA
Witajcie zakręceni jak tu wszyscy i pierwszą osobą jaką poznałem w realu był Cicholec i bardzo miło się nam rozmawiało a teraz już znam kilku osobiście i na prawdę jest OK.Cicholec pozdrowionka
co do naszej trajeczki stoi od wczoraj o wlasnych silach bez ramy na koleczkach nie mam dojscia na codzien do kompa pracuje w miescie u Devila:) moze w sobote za tydzien jak wyjdziemy z garazu wrzucimy pare fotek.
robimy tylko w soboty maszyne ja w delegacji w gdansku a Radek po robocie schodzi do garazu i dopracowuje zeby sprawy techniczne dlatego jeszcze troszke sie zejdzie zaczym poszalejemy na trzech koleczkach
Witam, ja też nie buduję sam, tylko z synem. I fajnie jak możesz z kimś pogadać w trakcie roboty, wspólnie wymyślić, gorzej jak każdy wymyśli inaczej i nie chce ustąpić A co później będzie z powożeniem maszyną ? Będziemy (będziecie) sobie ją pożyczać nawzajem ???
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
szwagiersi pisze:co do naszej trajeczki stoi od wczoraj o wlasnych silach bez ramy na koleczkach nie mam dojscia na codzien do kompa pracuje w miescie u Devila:) moze w sobote za tydzien jak wyjdziemy z garazu wrzucimy pare fotek.
To dawaj jakies namiary na PW gdzie bywasz jaka dzielnica jakis telefon bedziemy mogli sie styknac i pogadac