Witam wszystkich
Trzeba kuc żelazo puki gorące
Po ostatnim spotkaniu moja szanowna małżonka wyraziła duża chęć abym sobie kupił motocykl.
Może znacie coś godnego polecenia.
Interesuje mnie chopper w cenie do 10 000 PLN.
Maszyna sprawna i podstawa 2 osobowa.
Miło będzie jak pomożecie szukać.
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Do dychy to raczej niewielki wybór. Proponuję szukać u tych którzy ściągają motocykle czegoś porysowanego lekko poobijanego takiego co jesteś w stanie sam później naprawić.
rożek pisze: ↑18 kwie 2026, 11:11
Do dychy to raczej niewielki wybór. Proponuję szukać u tych którzy ściągają motocykle czegoś porysowanego lekko poobijanego takiego co jesteś w stanie sam później naprawić.
Nawet coś takiego znalazłem ale w Bieszcadach
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
W sumie rozsądny pomysł. Ja kupowałem kiedyś "rozbitka" pod Mielcem, taki gruz, ale pamiętam, że mieli sporo gratów do jazdy "z przetarciem", w logicznych pieniądzach. Gdzie to było nie pamiętam
W sumie rozsądny pomysł. Ja kupowałem kiedyś "rozbitka" pod Mielcem, taki gruz, ale pamiętam, że mieli sporo gratów do jazdy "z przetarciem", w logicznych pieniądzach. Gdzie to było nie pamiętam
Może Zagórz, tam jest zagłębie takich motorków sprowadzanych ze stanów, jedne mocniej inne słabiej przetarte. są na olx
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
bandit pisze: ↑18 kwie 2026, 08:49
Viferki nie chcesz?
Dziękuję za propozycje ale jakoś wolę chopperki
W okolicy tej kwoty możesz poszukać yamahy drag star 650...z pierwszych lat produkcji , jakoś to chociaż wygląda, a jak dokonasz paru wizualnych zmian to wyjdzie bardzo przyzwoicie
Ewentualnie suzuki vs 800 ?