Te moje walce będą w nowej trajce z piecykiem we właściwym miejscu czyli z przodu silnik ze skrzynką z merca w140 6.0 V12 408km także poradzi sobie z tymi walcami Jednak zanim zacznę ją dobrze budować to pewnie ktoś mnie już pobije jakimiś 500-550 oponkami
[quote="koper937"]Te moje walce będą w nowej trajce z piecykiem we właściwym miejscu czyli z przodu silnik ze skrzynką z merca w140 6.0 V12 408km także poradzi sobie z tymi walcami Jednak zanim zacznę ją dobrze budować to pewnie ktoś mnie już pobije jakimiś 500-550 oponkami [/quote
koper937 pisze:Te moje walce będą w nowej trajce z piecykiem we właściwym miejscu czyli z przodu silnik ze skrzynką z merca w140 6.0 V12 408km także poradzi sobie z tymi walcami Jednak zanim zacznę ją dobrze budować to pewnie ktoś mnie już pobije jakimiś 500-550 oponkami [/quote
Toczone na zamek i spawane.
Miejsce przykręcenia piast też jest toczone by było tam płasko. Między rotorami powinien być dystans ale zapomnieli go wsadzić przed spawaniem. Teraz muszę zrobić male tulejki i jakoś je tam wkleić czymś do aluminium
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
Problem szczelności no cóż, mogli zrobic to lepiej. Malowanie proszkowe i klej do szyb robi robotę. Pod klej obowiązkowy podkład do niego. Następne felgi będą robione gdzie indziej i z większą precyzją
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
Inflacja motyla noga... Nadszedl ten czas, że trzeba w trajence z tyłu wymienić opony. Jeszcze z miesiąc temu cooper cobra 295//15 za dwie sztuki poniżej tysiąca zl, obecnie w granicach 1300zł.., ALE... dla porównania moje wymarzone pierlli 345//15.... 9 tysięcy zł za dwie sztuki ....
Czarek-trike pisze: ↑01 paź 2022, 19:08
Inflacja motyla noga... Nadszedl ten czas, że trzeba w trajence z tyłu wymienić opony. Jeszcze z miesiąc temu cooper cobra 295//15 za dwie sztuki poniżej tysiąca zl, obecnie w granicach 1300zł.., ALE... dla porównania moje wymarzone pierlli 345//15.... 9 tysięcy zł za dwie sztuki ....
Na oponeo około 1100zł. Są też innego producenta w tym rozmiarze za jakieś 900zł nad którymi sam się zastanawiam.