adaśko pisze:
Czaras już czas przestać się podniecać, zwal sobie na obrazek Pana z Pomorza i na te liście kity i inne blachy złotowe bo to już jak stary patefon że zdartą płytą.
adaśko pisze:
Czaras już czas przestać się podniecać, zwal sobie na obrazek Pana z Pomorza i na te liście kity i inne blachy złotowe bo to już jak stary patefon że zdartą płytą.
adaśko pisze:(..)
Starość nie radość ..ale powaga przy tej trajce z filmiku widać jak fajnie można zrobic trajke bez ''oblachowania'' jak u Windy czy u mnie
Czarek chciałem zrobić w stylu minimalizacyjnym niestety żeby to zrobić należałoby przerobić ramę pod drugi wahacz...a że już 6.5 roku się z nią pierdole to nie robię tego.
[quote="Czarek-trike"
Starość nie radość ..ale powaga przy tej trajce z filmiku widać jak fajnie można zrobic trajke bez ''oblachowania'' jak u Windy czy u mnie [/quote]
Czaras można , można wszystko tylko trzeba mieć pomyśła i wprawę , ale powiem ci z doświadczenia --i tu nie bierz tego do siebie bo nie o ciebie mi chodzi-- , że najwięcej do powiedzenia w tym temacie jak można i co można , co bym zrobił , jak bym zrobił , albo jak miałeś zrobić bo ja bym tak zrobił ....... mają ci co H..a umieją
kowall pisze:[quote="Czarek-trike"
Starość nie radość ..ale powaga przy tej trajce z filmiku widać jak fajnie można zrobic trajke bez ''oblachowania'' jak u Windy czy u mnie
Czaras można , można wszystko tylko trzeba mieć pomyśła i wprawę , ale powiem ci z doświadczenia --i tu nie bierz tego do siebie bo nie o ciebie mi chodzi-- , że najwięcej do powiedzenia w tym temacie jak można i co można , co bym zrobił , jak bym zrobił , albo jak miałeś zrobić bo ja bym tak zrobił ....... mają ci co H..a umieją [/quote]
Święte słowa
Temat odpadających błotników przerabiałem w mojej traji maluchowej na zlocie w Wenecji. Winę za to ponosiło brak zastrzałów, czyli zjebalem temat. Po powrocie poprawka załatwiła temat.
Tak wyszła dupa . Dorobiony "zderzak " z miejscem na tablice rejestracyjna. Brakuje trójkątów na grillu bo przy robieniu zderzaka okazało się że katoda górna uciekła na wymiarze..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.