Trajka Irka (Yesvs666)
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Re: Trajka Irka (Yesvs666)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Yesvs666
- Kontakt:
Może i racja, mi też się pomysł nie podobał, ale baba się uparła że chce mieć go na oku. Kojec idzie w miejsce docelowe nad silnikiem. Mój Bretan to wariat na jazdę, do auta czy na motor (pod kurtkę) pierwszy. Na trai też już śmigał na tylnej kanapie, ale muszę mu znaleźć bardziej "legalne" miejsce, bo na rękach jeździć przecież nie może- już samo hamowanie to wyklucza. Trajeczka moja cichutka jest, bagażnik za siedzeniem, wiać tam nie będzie.
Dzięki za kubeł wody na głowę. Ten pomysł nie wydawał się aż taki zły na początku, choć zachwycony nie byłem, to dałem się namówić. W końcu po to jest forum, żeby doradzić i głupoty wybić z głowy
Dzięki za kubeł wody na głowę. Ten pomysł nie wydawał się aż taki zły na początku, choć zachwycony nie byłem, to dałem się namówić. W końcu po to jest forum, żeby doradzić i głupoty wybić z głowy
- krobia
- Kontakt:
jak jeszcze powiesz,że w swoim gospodarstwie domowym oprócz baby,dzieciaków,psa masz jeszcze...krowe,to wcale sie nie zdziwie jaki w obec niej masz plan
- bandit
- Kontakt:
Jak ma krowę to jest plan na dotacje!
- Yesvs666
- Kontakt:
Baba, dzieci i pies to nie jest jakiś nietypowy inwentarz i wszyscy wliczając psa mają zajawki na jazdę, latanie, pływanie i takie tam, więc czemu nie mogę sobie uspawać takiej trajki, żeby wszystkich w domu zadowolić? Nie każdy ma zajawki mieć trajkę 500 koni i jeden fotel, góra dwa.krobia pisze:jak jeszcze powiesz,że w swoim gospodarstwie domowym oprócz baby,dzieciaków,psa masz jeszcze...krowe,to wcale sie nie zdziwie jaki w obec niej masz plan
Jeśli uważasz, że jazda trajką z rodziną to jakaś ujma, czy grzech to masz takie prawo, podobnie jak ja mam prawo wozić kogo zechcę, każdy ma inne potrzeby.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Przypomniały mi się czasy jak za młodu po 31 km codziennie dojeżdżałem autobusem do szkoły, chociaż autobus zawsze był przeciążony, najgorszym miejscem zawsze było siedzenie na nadkolu. A najlepszym miejscem była karuzela w przegubowcach
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- krobia
- Kontakt:
A jeździ ty sobie chłopie z kim na czym i z czym tylko chcesz. Nie moja brocha. Pozdrawiam.Yesvs666 pisze:Baba, dzieci i pies to nie jest jakiś nietypowy inwentarz i wszyscy wliczając psa mają zajawki na jazdę, latanie, pływanie i takie tam, więc czemu nie mogę sobie uspawać takiej trajki, żeby wszystkich w domu zadowolić? Nie każdy ma zajawki mieć trajkę 500 koni i jeden fotel, góra dwa.krobia pisze:jak jeszcze powiesz,że w swoim gospodarstwie domowym oprócz baby,dzieciaków,psa masz jeszcze...krowe,to wcale sie nie zdziwie jaki w obec niej masz plan
Jeśli uważasz, że jazda trajką z rodziną to jakaś ujma, czy grzech to masz takie prawo, podobnie jak ja mam prawo wozić kogo zechcę, każdy ma inne potrzeby.
- Yesvs666
- Kontakt:
...a ja dziś przaśną imprezę zaliczyłem- Radawiec Fly In- zlot samolotów połączony z dniem dziecka. Blisko, pogoda była fajna i dzieciaki na lotnisku miały radochę, że mogły na trajce posiedzieć i fotek napstrykać
- bandit
- Kontakt:
Że tak zapytam. Wyjazd bez kejtra?
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Kejter? Nie znam człowieka
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Yesvs666
- Kontakt:
Został w domu tym razem, chciałem żeby dzieciaki się odchamiły, a pilnowanie psa na takiej imprezie jest jednak upierdliwe, ale jeździ z nami, wręcz uwielbia, jak palę maszynę to pierdolca dostaje i ładuje się na jazdę trudno wygonić czasem...bandit pisze:Że tak zapytam. Wyjazd bez kejtra?
- bandit
- Kontakt:
U nas kejter to to samo co u reszty kraju pieswinda pisze:Kejter? Nie znam człowieka
- winda
- Secretary
- Kontakt:
aaaa to jak z ampulami które nazywacie imbusamibandit pisze:U nas kejter to to samo co u reszty kraju pieswinda pisze:Kejter? Nie znam człowieka
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Member
- Kontakt:
jeszcze jedna fotka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Mój szwagier ma podobne z psem , tyle że w traktorze. Jak gdzieś jedzie to wystarczy że silnik zaklekocze i ma psa w kabinie.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- Yesvs666
- Kontakt:
Byłeś? Stałem z chłopakami z Bełżyc, ale foto widzę późniejsze, jak już się zwinęliSzefciu pisze:jeszcze jedna fotka
-
- Member
- Kontakt:
Nie, musialem pracowac. na lublin112 jest relacja z pokazów i tam byla ta fotka.Yesvs666 pisze:Byłeś? Stałem z chłopakami z Bełżyc, ale foto widzę późniejsze, jak już się zwinęliSzefciu pisze:jeszcze jedna fotka
- Yesvs666
- Kontakt:
Oooo, nie wiedziałemSzefciu pisze:Nie, musialem pracowac. na lublin112 jest relacja z pokazów i tam byla ta fotka.Yesvs666 pisze:Byłeś? Stałem z chłopakami z Bełżyc, ale foto widzę późniejsze, jak już się zwinęliSzefciu pisze:jeszcze jedna fotka