Tak jest! Dobra gitara w ręku to pół sukcesu!Rob_trike pisze:eeee tam - bez kątówki się nie da![]()
![]()
u mnie działa ze cztery h dziennie i żadnej trajkicustom pisze:Jak mawiał klasyk![]()
Jeżeli kątówka będzie chodziła dziennie przez godzinę , to Traje zbudujesz w zastraszająco szybkim tempie.
Adaś, Ale Ty rżniesz jakieś gitary . Weź się za ramę , albo odsprzedaj złom z papieramiadaśko pisze:u mnie działa ze cztery h dziennie i żadnej trajkicustom pisze:Jak mawiał klasyk![]()
Jeżeli kątówka będzie chodziła dziennie przez godzinę , to Traje zbudujesz w zastraszająco szybkim tempie.
liczę calkowity czas, bo czasami też spawam , tnę , gne , wyginam , pasuję , maluję itd itp, także kątyówką godzinę dziennie świata nie zwojujeszadaśko pisze:u mnie działa ze cztery h dziennie i żadnej trajkicustom pisze:Jak mawiał klasyk![]()
nie odsprzedam , nawet za dwa razy tylecustom pisze:Adaś, Ale Ty rżniesz jakieś gitary . Weź się za ramę , albo odsprzedaj złom z papieramiadaśko pisze:u mnie działa ze cztery h dziennie i żadnej trajkicustom pisze:Jak mawiał klasyk![]()
Pięknieadaśko pisze:(..)
nie odsprzedam , nawet za dwa razy tyle
Ale, że coCzarek-trike pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/mz-trajka ... BMrB6.html?
IDŹ PAN W CHUJ![]()
![]()
''Mz tropy 650 trajka trzykolowiec stan idealny unikat''
Qrwa silnik malca 48KMCzarek-trike pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/mz-trajka ... BMrB6.html?
IDŹ PAN W CHUJ![]()
![]()
''Mz tropy 650 trajka trzykolowiec stan idealny unikat''
W większości przypadków idzie się dogadać tak, że sprzedawca wysyła tylko "potrzebne części" jak się kupi całość, a resztę złomuje, bo targać wszystko to średni biznes ze Szkocjibandit pisze:Dla chcącego temat do ogarnięcia. Nie masz nikogo kto sprzęty z tego kraju targa?
Puściłem zapytanieKufex735 pisze:jak masz jak to ogarnac i sciagnac ten to co potszebne wiadomo oco chodzito ogarnij temat to sie dogadamy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość