Podczas rozmów z potencjalnymi chętnymi , padła propozycja od Stanisława że jeszcze dodatkową atrakcją może być strzelnica w Wąwolnicy na której ma swoich znajomych i może uda się całkiem tanio postrzelać , o sukcesach w tym sporcie nie będę się rozpisywał

Pomysł strzelnicy został bardzo szybko zaakceptowany i wszedł w życie jak przed południowy deszcz

Wspomnę o uczestnikach bo nie wszystkich znacie :
1. WINDA
2. CZERWONYSKORPION
3. GREGOR
4. SZEFCIU
5. WALERY
6. STANISŁAW
7. ZIUTEK
oraz małżowiny Renata i Agata

Spotkanie wszystkich uczestników miało się odbyć w Niedzielę 03.07.2016 o godzinie 12.00 na ul. Nałęczowskiej
z przyczyn na które nie bardzo mieliśmy wpływ lekko się opóźniło i w końcu doszło do skutku .
Piszę to bo to bardzo ważne , ponieważ jak Winda dojechał na umówione spotkanie to stałem ja i Ziutek oraz moja Rybcia i zadał mi straszne pytanie , nie wiem czy dobrze przytoczę to co powiedział ale będę się starał : Gregor jakiej matematyki użyłeś mówiąc że będzie nas 6 trajek i motocykl

Już wtedy mieliśmy mokro w jajach i małą przygodę ze skutkami ubocznymi , jadąc przez Lublin Ziutek na łuku drogi wpadł w poślizg i unikając uderzenia w mój tył skontrował kierownicą i uderzył prawym tylnym kołem w krawężnik no i niestety felga do prostowania

Stanisław miał się z nami spotkać w Wąwolnicy i tak też się stało .
Potem trochę strzałów w niebo

Harmonogram całej wyprawy miał lekkie poślizgi czasowe , ale przebiegał zgodnie z logistyką przewodników

No i wreszcie docieramy do pięknego Kazimierza gdzie czeka na nas piękna słoneczna pogoda .Powróciły uśmiechy u wszystkich uczestników wyprawy i tak dorwaliśmy się do zwiedzania że nie spostrzegliśmy się jak trzeba było wracać do domu .
Wspomnę też o małych awariach które towarzyszyły nam w tej pięknej wyprawie :
Ziutkowi skończyło się ładowanie , sytuacja opanowana w ekspresowym tempie , wymiana regulatora na regulator Walerego który miał zużyte szczotki i tu wielkie dzięki dla Szefcia i Walerego bo to oni zorganizowali całą pomoc techniczną .
Mały wyciek oleju z półosi Windy na układ hamulcowy , twierdzi do dziś dnia że hamulce miał na oba koła

ale już rozebrał i jutro jedzie po nowe uszczelniacze bo stwierdził że heble mają za dobre chłodzenie

No i jeszcze Walery tradycyjnie zerwał linkę gazu , ale szczegółów nie opiszę , może Szefcio bo on mu towarzyszył przy wymianie . Szefcio coś zbroił w garażu ale najlepiej będzie jak sam napisze

Podsumowując całą wyprawę :
udana aura od wyjazdu do powrotu

kupa uśmiechu,
frajda ze strzelnicy ,
niezapomniane chwile w doborowym towarzystwie i bez alkoholu

Pozdrawiam wszystkich uczestników i dziękuję za wspaniałe chwile spędzone w waszym towarzystwie

ps. jeśli są chętni żeby to powtórzyć to już w tym temacie toczą się rozmowy