Hehhhe winda ty to masz skojarzenia ,ale z drugiej strony to by były ciekawe cycki co by potrzebowały tyle miejsca na wentyle

Wracam do chaty z walentynek a tu się tak temat rozwinąBOOM pisze:Ciesze sie Kowall że zrobiłeś to na co ja nie miałem czasu.Tak jak Ci mówiłem gościu w Łodzi zapiepszał na takich gaźnikach w garbie
dlatego się na nie skusiłem, i nie żałuje bo przynajmniej jesteś teraz TY zadowolony.Gregor kolektory są zrobione pod te gaźniki CC700
ciekawie z tymi dyszami namieszałeś , jestem ciekaw spalania ? Jeśli chodzi o te kolektory to ktoś to jeszcze ma możliwość odlania ? Może ma gotowe do sprzedania ?kowall pisze:Wracam do chaty z walentynek a tu się tak temat rozwinąBOOM pisze:Ciesze sie Kowall że zrobiłeś to na co ja nie miałem czasu.Tak jak Ci mówiłem gościu w Łodzi zapiepszał na takich gaźnikach w garbie
dlatego się na nie skusiłem, i nie żałuje bo przynajmniej jesteś teraz TY zadowolony.Gregor kolektory są zrobione pod te gaźniki CC700,a więc tak....dobrze BOOM że ci się nie chciało bo ja na tym skorzystałem i jestem zadowolony
,winda i gregor ,gażniki są oryginalne z bisa albo jak kto woli z cieniasa 700 a kolektory tak jak pisze BOOM były dorobione(odlane z amelinium) mają krótki dolot i tu się pewnie parę kłuni znalazło ,ale to jest dalej custom silnik z garba i zawrotnego przyspieszenia to tu nima
,chodzi tylko o to że teraz dobrze wchodzi na obroty i jest posłuszna jak dobrze ułożona żona
a jesli chodzi o dysze seku to dałem je rosnąco patrząc na lewy gaznik pierwsza dysza z lewej115 druga 120 a w prawym gażniku znowu więcej pierwsza 130 druga 140 i jest ok,przedtem na wyższych obrotach miał za małą dawkę paliwa i nie miał pełnej mocy ,teraz jest git więc na razie tak to zostawię i zobaczę jak wyjdzie ze spalaniem .
Gregor ,namieszałem na razieGREGOR pisze:......
ciekawie z tymi dyszami namieszałeś , jestem ciekaw spalania ? Jeśli chodzi o te kolektory to ktoś to jeszcze ma możliwość odlania ? Może ma gotowe do sprzedania ?
Witaj Agramer , jak zdrówko no i traja nas interesujeagramer1966 pisze:kowall masz wielki szacunek od mnie ... oraz dałeś mi powody do myślenia.
Hmm nie wiem w czym ci pomogłem ,ale jak pomogłem to gutagramer1966 pisze:kowall masz wielki szacunek od mnie ... oraz dałeś mi powody do myślenia.
To je gaźnik od 1,3 czy od 1,6 ?GREGOR pisze:Podczepiam się tutaj , pilnie poszukuje dysz do gaźnika garbusa .
Głowna paliwowa 145 i dysza powietrza układu wyrównawczego 130 Z .
Oraz dysza paliwa biegu jałowego (wolnych obrotów) 65 .
Mój gaźnik ma wszystko poskręcane nie tak jak piszą książki i nie mogę go dobrze wyregulować.
Jak ktoś ma takie dysze proszę o info , niestety sklepy Garbusowy oraz Garbusy tego nie posiadają w ofercie.
Może ktoś posiada i nie potrzebuje
Część, Agrameragramer1966 pisze:Gregor ... pozdro ...
Proszę napisz jaki gaźnik masz i jaku pojemność, mam trochę tego ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość