eeee tam...rękodzieło! a to jest cięzko wycenićpawlikTrike pisze:Ja piernicze to będą chyba najdroższe stalowe felgi na forum

eeee tam...rękodzieło! a to jest cięzko wycenićpawlikTrike pisze:Ja piernicze to będą chyba najdroższe stalowe felgi na forum
Arek pisze:To się idealne nadaje do tych amerykańskich programów "kustomowych" jako lekcja poglądowa, co znaczy custom w wykonaniu prawdziwego, oryginalnego Customa
Arek pisze:To się idealne nadaje do tych amerykańskich programów "kustomowych" jako lekcja poglądowa, co znaczy custom w wykonaniu prawdziwego, oryginalnego Customa
i chociaż by po to opłacało się ten czas zmaarnowaćcustom pisze:
przy okazji tej roboty wymyśliłem wiele szybszy sposób na zrobienie drugiego kompletu felg.
taaa... "made by Custom"Czarek-trike pisze:Zajebiste.... kolor czorrrny i na parapetach biały napis
nie 666Arek pisze:taaa... "made by Custom"Czarek-trike pisze:Zajebiste.... kolor czorrrny i na parapetach biały napis![]()
![]()
Na pewno da się wyważyc, najwyżej po ołów będą musieli dojechaćGREGOR pisze:Custom wielki szacun , gały mi wywaliło![]()
trzymam kciuki za wyważarkę , musi się dać wyważyć , SUPER![]()
![]()
znamy się już trochęcustom pisze:(..) skąd wiedziałeś że będzie napis ? Nie mówiłem tego nikomu![]()
(..)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 0 gości