Chyba się starzeje ,nie pamiętam żebym ci o tym opowiadał, tak jak w filmie (kariera Nikosia Dyzmy ) --kompletna korozja --custom pisze:Chodzi Ci o ten Twój patentkowall pisze:A propo kamienia custom ,przyjrzałeś się na pierwszym zdjęciu jak wyginam rurę moim bocznym---kamieniom---??dobry jest , większa powierzchnia przylegania i nie masz śladów na rurce , zgadza się ?
traja Kowala
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Re: traja Kowala
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Co prawda zacząłem myśleć nad mocowaniami zacisków hamulcowych przed siedzeniem ale skończyłem dopiero teraz , zostało wystrugać jeszcze przedni błotnik no i potem wracać znowu na tył ,no ale to jeszcze nie tak szybko 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- winda
- Secretary

- Kontakt:
tak patrzyłem na pierwsze zdjęcie i myślałem sobie: na cholerę on przyspawał klucz płaski do tego elementu? 
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- custom
- Prospect

- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Fotki z postępów w budowie to jak świeże mięso , mam wrażenie Kowal że ostatnio tylko my coś dłubiemy przy trajach:shock:
BTW gdzie podziałeś tą piękną blacharę ?
Omne Trinum Perfectum.
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
To jeszcze nic! patrzę na te foty i na żadnej nie widać puszki piwa/flaszki itpwinda pisze:tak patrzyłem na pierwsze zdjęcie i myślałem sobie: na cholerę on przyspawał klucz płaski do tego elementu?
Chociaż dobry przypadek jaki widziałem, to jak gość dobrze naszurany (amfetamina?) składał silnik subaryny .... i trajka jeździła
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
To jeszcze nic! patrzę na te foty i na żadnej nie widać puszki piwa/flaszki itpCzarek-trike pisze:winda pisze:tak patrzyłem na pierwsze zdjęcie i myślałem sobie: na cholerę on przyspawał klucz płaski do tego elementu?
Czaras piwo było tyle że ciut z boku i nie widać
- sekuwawa
- Kontakt:
Mnie natomiast wzięło na przemyślenia techniczne - jak będziesz hamować to przód będzie się podnosić? Jakoś tego nie ogarnąłem nigdy i dlatego takiego przodu nie zbudowałem, a wiem że umieszczenie zacisku ma znaczenie.
- bandit
- Kontakt:
Tak bedzie sie podnosić. Umieszczenie zacisku tez ma znaczenie. Tyle ze przy dużym kapciochu traja lepiej sie prowadzi i kiera sie nie wali.sekuwawa pisze:Mnie natomiast wzięło na przemyślenia techniczne - jak będziesz hamować to przód będzie się podnosić? Jakoś tego nie ogarnąłem nigdy i dlatego takiego przodu nie zbudowałem, a wiem że umieszczenie zacisku ma znaczenie.
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Bardzo dobre pytanie ,gdzie montować zacisk na górze albo na dole ?,ja w pierworodnej mam na górze i się przód podnosi teraz dałem na dół bo mi tak pasowało ,ale myślę że bandit ma rację i też się będzie podnosiłbandit pisze:Tak bedzie sie podnosić. Umieszczenie zacisku tez ma znaczenie. Tyle ze przy dużym kapciochu traja lepiej sie prowadzi i kiera sie nie wali.sekuwawa pisze:Mnie natomiast wzięło na przemyślenia techniczne - jak będziesz hamować to przód będzie się podnosić? Jakoś tego nie ogarnąłem nigdy i dlatego takiego przodu nie zbudowałem, a wiem że umieszczenie zacisku ma znaczenie.
-
jozim
- Krótki opis: Zen
- Kontakt:
Umnie jest fabrycznie pedal nozny i chamuja trzy kola ,niema recznej dzwigni jest zastosowana inna pompa chamulcowa !!! 
- bandit
- Kontakt:
Kowall w przypadku 2 tarcz wsio ryba czy gora dol. Kwestia wizualna to wg mnie tylko. W przypadku 1 tarczy należałoby wyważyć zacisk tzn żeby po drugiej stronie tarczy byla przeciwwaga szczególnie gdy zacisk jest w górze. Druga kwestia to szerokość kapcia, im szerzej tym lepiej . Tak bylo w moim przykładzie . Opona 150 i kiera się waliła. Druga sprawa zacisk na slusznej grubości plaskolu w górze i kiera ściągała. Paput 180 na szerokiej tylnej feli problem rozwiązał. Co do podnoszenia sie przodu to w tej zawieszcze nie da się tego wyeliminować.
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Blacharka zdjęta bo musiałem silnik wyciągnąć a bez tego nie ma opcji ,przy okazji chciałem wypróbować dżwig jaki do tego zrobiłem bo przy ostatnim wyciąganiu silnika za pomocą drąga i felgi trochę się namęczyłem ,kurde jak to było dawno temu.custom pisze:Fotki z postępów w budowie to jak świeże mięso , mam wrażenie Kowal że ostatnio tylko my coś dłubiemy przy trajach:shock:
-
Czarek-trike
- Kontakt:
Patrzę na ostatnią fotę....dźwig zrobiłeś ze...ściany ? 
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Heehe czarek cofnij się na 15stronę tam na ostatnim zdjęciu widać lepiejCzarek-trike pisze:Patrzę na ostatnią fotę....dźwig zrobiłeś ze...ściany ?
-
Czarek-trike
- Kontakt:
najebało się stron jak w temacie OILa i każesz się teraz sto stron cofaćkowall pisze:Heehe czarek cofnij się na 15stronę tam na ostatnim zdjęciu widać lepiejCzarek-trike pisze:Patrzę na ostatnią fotę....dźwig zrobiłeś ze...ściany ?
Tylko jest drobna różnica.... Ty panie zapierdalasz z potworem
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
Olej również zapierdalał....z koncepcjamiCzarek-trike pisze:najebało się stron jak w temacie OILa i każesz się teraz sto stron cofaćkowall pisze:Heehe czarek cofnij się na 15stronę tam na ostatnim zdjęciu widać lepiejCzarek-trike pisze:Patrzę na ostatnią fotę....dźwig zrobiłeś ze...ściany ?![]()
Tylko jest drobna różnica.... Ty panie zapierdalasz z potworemto się chwali
-
Czarek-trike
- Kontakt:
no kurwa jak mu kiedyś traję na malczanie znalazłem 30 km od niego za chyba...bagatela 300-500 zł , albo simsona duo... i miliard innych ogłoszeń praktycznie za darmochę...krobia pisze:Olej również zapierdalał....z koncepcjamiCzarek-trike pisze:najebało się stron jak w temacie OILa i każesz się teraz sto stron cofaćkowall pisze:Heehe czarek cofnij się na 15stronę tam na ostatnim zdjęciu widać lepiejCzarek-trike pisze:Patrzę na ostatnią fotę....dźwig zrobiłeś ze...ściany ?![]()
Tylko jest drobna różnica.... Ty panie zapierdalasz z potworemto się chwali
Kurwa albo czegoś chcemy i zapierdalamy z tematem albo... siedzimy i oglądamy Klan w TV
Wiadomo najważniejszy czynnik to KASA ale nie każdy musi zapierdalać nowiutką rewaco czy wypasioną hand made amerykańską v8, gość na wózku mógłby kupić ''japonię'' za bezcen + platikowego velorexa obok i już ma kurewską frajdę z jazdy! wystarczy chcieć ! gdzieś na youtube jest filmik jak gość bez prawej ręki lata w jakichś wyścigach po torze na NTV 650
Wgl jaki gość miałby szacun i radochę jakby na zlot zajechał ... wyciągnął z motonga wózek i pokazał że jest kozak, pierdoli niefart losu i cieszy się życiem zamiast użalać się przed TV czy kompem - wiem co piszę
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
w tamtym czasie była rowniż na sprzedaż traja lenina. przystosowana dla wózkarza i w mądrych pieniądzach
-
Czarek-trike
- Kontakt:
ino bez papiera, a nie pamiętam czy to była data po czy przed ujebaniem przepisuuufffff 
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
na pewno jeszcze przed.....ale zasyfimy Kowallowi tematCzarek-trike pisze:ino bez papiera, a nie pamiętam czy to była data po czy przed ujebaniem przepisuuufffff
-
Czarek-trike
- Kontakt:
Pierdolne Tobie BANana ...i sobie też, pasuje? :mrgreen:chociaż nie wiem czy sobie mogękrobia pisze:(..)
na pewno jeszcze przed.....ale zasyfimy Kowallowi temat
BTW Kowalll co to kurwa jest tysiąc stron i zero cyckuuufff
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Odpowiedz czarek jest baanalna -luk tu nie zagląda -Czarek-trike pisze:Pierdolne Tobie BANana ...i sobie też, pasuje? :mrgreen:chociaż nie wiem czy sobie mogękrobia pisze:(..)
na pewno jeszcze przed.....ale zasyfimy Kowallowi temat![]()
BTW Kowalll co to kurwa jest tysiąc stron i zero cyckuuufff
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
nie ma cyckóffffffffffff ale też jest fajnie
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
Czarek-trike
- Kontakt:
Tematy się Panu nie pokiełbasiły?
w temacie najsłabszej trajki w klubie proszę.... 
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.