2. Toyota Land cruiser Seria J80 wersja krótka z takimi silnikami
1HD-T (turbodiesel) R6 4.2 l. (4164 cm³), 165 KM - (HDJ80, HDJ81)
1HD-FT (turbodiesel) R6 4.2 l. (4164 cm³), 170 KM - (HDJ80, HDJ81)
Pilna sprawa, na wczoraj

Tel. 606-380-814
Gaz 67b Czpajew Atrpape mam ordzinal +555pllmazda pisze:1. Gaz 69 - interesuje mnie kompletna karoseria, stan dobry, kolor obojętny.
2. Toyota Land cruiser Seria J80 wersja krótka z takimi silnikami
1HD-T (turbodiesel) R6 4.2 l. (4164 cm³), 165 KM - (HDJ80, HDJ81)
1HD-FT (turbodiesel) R6 4.2 l. (4164 cm³), 170 KM - (HDJ80, HDJ81)
Pilna sprawa, na wczoraj![]()
Tel. 606-380-814
Oj tam, nie wiesz że im więcej projektów do zrobienia to więcej wolnego czasuSzefciu pisze:Mazda a Ty trajk to nie budowałes wczesniej??
obiecałem, że się nie odezwę w temacie budowy trajki Mazdy - ale to nie jest temat budowy trajkisekuwawa pisze:Oj tam, nie wiesz że im więcej projektów do zrobienia to więcej wolnego czasuSzefciu pisze:Mazda a Ty trajk to nie budowałes wczesniej??
A co to znaczy krawaciarz? W garniaku nie chodzę, pracuję rękami i to często brudnymi. Dowartościować siebie czasem trzeba bo to zdrowe. Mazda "zbyt wiele projektów" = "projekty nieskończone" Wiem to z autopsji i dlatego nic nowego nie zaczynam. Wyluzuj na święta, może podwykonawcy zrobią Ci prezent.mazda pisze: Seku ja wiem że ty jesteś krawaciaż, ja centuś co nie znaczy że masz sie mnie czepiać. Jest to irytujące wręcz trąci to dowartościowaniem samego siebie. Odpuść sobie, idź popieścic swoją trajke i ciesz się tym że ją masz.
Ja też - ale chciałbym mieszkać w Krakowie.-winda pisze:a ja tam nie lubię i wawy i grodu kraka
winda pisze:a ja tam nie lubię i wawy i grodu kraka
Pewnie że nie - Serniki to to nie sąsekuwawa pisze:winda pisze:a ja tam nie lubię i wawy i grodu kraka
Lubartów to też żaden rarytas
Pewnie że nie - serniki to do kawyrożek pisze:Pewnie że nie - Serniki to to nie sąsekuwawa pisze:winda pisze:a ja tam nie lubię i wawy i grodu kraka
Lubartów to też żaden rarytas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości